Aniston

Oplev Oscar-filmenes USA

Vil du ikke nøjes med at se de hotte steder i biografen?

I nat er det tid til at nyde Oscar-uddelingen på tv - hvis man da kan holde sig vågen.

Men hvis du ikke vil nøjes med at se filmsettet i biografen, så kan du besøge filmland nummer et, som de fleste af filmene fra dette års Oscar-uddeling finder sted i - nemlig gallafestens eget hjemland, USA.

Med en lang række amerikanske film, optaget i alt fra Hawaii til New York anbefaler hoteleksperten Hotels.com fem spændende rejsemål for dem, der har lyst til at rejse i Oscar-perlernes fodspor.
 
Ø-idyl med George Clooney
Filmen The Descendents, med George Clooney (haps, haps) i hovedrollen, er nomineret i hele fem kategorier ved dette års Oscar-uddeling - blandt andet Bedste filmBedste Instruktør og Bedste Hovedrolle.
Filmen finder sted omkring Hawaii, eksempelvis på den idylliske ø Kauai.

De filmelskere, der selv ønsker at at mærke sandet mellem tæerne, bør besøge Koa Kea Hotel & Resort. Dette hotel ligger lige på stranden og er også tæt på golfbanen.
 
Sol og baseball som i Moneyball
Brad Pitt har hovedrollen i filmen Moneyball, som er baseret på den sande historie om baseballholdet Oakland Athletics i Californien. Mange af filmens scener er optaget på den originale Arena Oakland Coliseum.

For et behageligt ophold tæt på arenaen bør du checke ind på Hampton Inn & Suites. Ud over swimmingpool og fitnesscenter, tilbyder hotellet også transport til de vigtigste sportsbegivenheder.
ANNONCE
Oplev Oscar-filmenes USA
Sydstaternes historier
Ud af dette års Bedste Film-nominerede finder to af filmene sted i USA’s sydstater. 

Niceville fortæller historien om den unge hvide kvinde, Emma Stone, der stiller spørgsmålstegn ved hendes egen families og samfundets brug af sorte stuepiger. Den anden film, The Tree of Life, viser Sean Penn som en midaldrende mand, der reflekterer over sine barndomserindringer fra Smithville i Texas.

De, der selv har lyst til opleve de amerikanske sydstater, og måske også slå et smut forbi det enorme egetræ, som har lagt navn til filmen, kan til fulde nyde opholdet på Hyatt Lost Pines Resort & Spa.

Stjernespækkede Hollywood
Den franske film The Artist, med Berenice Bejo og Jean Dujardin i hovedrollerne, finder sted i Hollywood i 20’erne.

Filmen handler om to skuespillere, der mødes på det tidspunkt, hvor stumfilm bliver erstattet af talefilm, og er nomineret til intet mindre end ti Oscar-statuetter.

Skal du til Los Angeles, bør du checke ind på Hollywood Hotel og bo som en rigtig stjerne. Hvert eneste værelse er unikt indrettet, og foruden fitnesscenter og swimmingpool arrangerer hotellet også udflugter til diverse forlystelsesparker. Hotellet er placeret i hjertet af Hollywood i nærheden af både The Walk of Fame, Kodak Theatre og Hollywood Bowl.

Ekstremt højt og utrolig tæt på
Extremely Loud and Incredibly Close foregår i New York.

Filmen med Sandra Bullock og Tom Hanks i hovedrollerne er baseret på bestselleren af samme navn skrevet af forfatteren Jonathan Safran Foer. En central begivenhed i filmen er terrorangrebet på World Trade Center den 11. september.

Har du lyst til at bo i nærheden af det historiske mindesmærke, kan du checke ind på World Center Hotel og nyde den gode udsigt over Ground Zero, Wall Streets finansielle distrikt og Brooklyn Bridge.

Drøm dig væk på Hotels.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce