Aniston

Oplev Europa nu og få meget hotel for pengene

Hotelpriserne i Europa er, ifølge Hotels.com's Hotel Price Index, stadig på 2004-niveau. Det giver gode priser på hotelopholdet.

Hvis du pakker kufferten nu, kan du måske nå at udnytte de gode hotelpriser, lyder det fra Hotels.com. - Oplev Europa nu og få meget hotel for pengene Hvis du pakker kufferten nu, kan du måske nå at udnytte de gode hotelpriser, lyder det fra Hotels.com.
Hvis du mangler en undskyldning for at rejse ud og se Europa, ligger den lige for: Hotelpriserne er lige nu meget favorable.
 
Og mens priserne i alle øvrige verdensdele er steget gennem det seneste år, så er priserne i Europa mange steder de samme, som de var for adskillige år tilbage.
 
Det viser Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM (HPI®), som er baseret på bookingdata fra mere end 155.000 hoteller i hele verden.
 
Udlev rejsedrømmene i Europa
Nogle af de lande, der har måttet sænke hotelpriserne i løbet af 2012, er blandt danskernes europæiske favorit ferielande.
 
Således er bl.a. hotellerne i Grækenland, Polen og Holland i gennemsnit blevet billigere. Men det er nok ikke en tendens, der bliver ved.
 
”Det er umiddelbart kun et spørgsmål om tid, inden priserne i Europa følger de øvrige verdensdele. Om det bliver i løbet af 2013 eller først senere, er naturligvis svært at spå om, da det alt sammen handler om udbud og efterspørgsel. Men der er ingen tvivl om, at det lige nu er et godt tidspunkt at pakke sine kufferter og drage ud for at opleve Europa,” mener David Bækholm, dansk talsperson for Hotels.com.
ANNONCE
Her er priserne enten faldet eller status quo i 2012 sammenlignet med 2011:
Færøerne
 
Holland
 
Italien
 
Danmark
 
Slovenien
 
Slovakiet
 
Polen
 
Tjekkiet
 
Portugal
 
Grækenland
 
 
Kilde: Hotels.com Hotel Price IndexTM (HPI®)
Del

Seneste nyt