Aniston

Online Gaming

En af de nyeste diller er online spil: Her en hurtig introduktion til fem styks

Her er fem små, hyggelige onlinespil, du kan slappe af med i skyggen, hvis du synes vejret er blevet lidt for varmt. Eller måske i tørvejret, hvis sommeren skulle gå hen at blive lidt mere våd!

Popmunde
Online Gaming
Et online rollespil, når man har registreret sig, og valgt hvilken karakter man vil spille med, er der en masse byer over hele verden som ens karakter kan danne karriere i.

Så gælder det om at komme på toppen af poppen, bogstaveligt talt, når man har gennemført sin "mors ønsker" , en kort introduktion til spillet, så er det overhovedet ikke så uoverskueligt som det ser ud i første øjekast.

Man skal have et job, så man kan købe udstyr og bøger til at forbedre sine evner på scenen med, og man har egen lejlighed og mulighed for at købe øl og så videre. Hvis man fokuserer på at holde det sociale i spillet ved lige, er der sågar mulighed for at få børn, kønssygdomme, og hvad der ellers kommer ud af et socialt liv. Den basale del af spillet er gratis, og så kan man udvide til VIP, der giver mulighed for at blive gift eller købe sig til et firma licens og få sit eget firma til at køre rundt.

Spillet er udemærket tidsfordriv, og der er mulighed for at være inaktiv, når man er på ferie eller bare nyder det gode vejr, hvilket gør det til et oplagt søndags-spil.



ANNONCE
Online Gaming
Vman
Har du en fodboldmanager i maven, er dette et fint sted at prøve kræfter med dit indre talent. Vman er et simpelt manager spil, hvor man starter med et dårligt hold. Når man spiller kampe, tjener man penge til at købe nye spillere, fysioafdeling, bedre træningsanlæg og mange andre ting.

Man laver en hold opstilling, og så gælder det bare om at forny sine kontrakter, træne spillerne og sørge for at det økonomiske ellers kører.

Et udemærket spil, men hvis man ikke vil betale udvidet adgang, skal man kysse farvel til ekstra funktioner som ungdomsspillere, det største baneanlæg og flere taktikker. Det kræver ikke for meget tid, men hvis man virkelig skal holde sit hold oppe i toppen, er det bedst, man er online minimum en gang i døgnet, så man kan træne sit hold.



Travian
ANNONCE
Online Gaming
Travian er min personlige favorit. Det er en smule forvirrende i starten, men det tager ingen tid at sætte sig ind i. Designet af siden er primitivt og passer godt til spillet, der er helt tilbage i romertiden.

Spillet kan spilles på mange måder, det er bare et spørgsmål om taktik, der passer til en selv.

Det gælder om at bygge marker og en by op, og så kan man vælge at stjæle råstoffer fra de andre byer, måske udrydde en by med katapulter og hær eller spille forsvar.

Der er mulighed for at lave alliancer, alt efter hvad man står for, eller hvilken spillestil man vælger. Som i de to forrige spil er der også mulighed for at købe ekstra funktioner, såsom mulighed for at bygge to-tre bygninger ad gangen, få 25% mere i produktion, og så videre. Spillet er genialt, og spiller du rigtig og fornuftig, er det ikke så svært at ligge oppe i toppen.



ANNONCE
Online Gaming
Ikariam
Ikariam er lidt som Travian, dog mere moderne i sidens design og spillets opsætning. Handlingen foregår stadig tilbage i romertiden, og der er ikke så mange muligheder. Jeg mistede tålmodigheden efter to dage, da jeg syntes, det manglede en del, men hvis man kan lide den slags spil, tror jeg sagtens, man kunne få en masse timer ud af det.



Ogame
ANNONCE
Online Gaming
Lidt som Travian og Ikariam, dog udspilles det i rummet, men der skal stadig bygges råstoffer og føres krig. Dog har jeg endnu ikke manglet noget eller blevet foreslået at skulle betale ekstra for at få ekstra funktioner. Designet på siden er flot og overskueligt, og man kan sagtens spille uden at være på hver dag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce