Aniston

Online eller IRL

Hvor er dine bedste venner?

At være en del af et online community kan bringe masser af sjove, spændende og hyggelige timer foran skærmen - i selskab med en masse spændende mennesker. Det er nemt at holde kontakten ved lige, og man møder en masse mennesker, man ellers aldrig ville komme i kontakt med.
ANNONCE
Online eller IRL
Nogle vil måske indvende, at der er fare for, at man får en masse overfladiske bekendtskaber, da det er alt for nemt bare at logge sig af og dermed melde sig ud af fællesskabet. Men det tror jeg, de fleste af os kan afvise ret kraftigt, for hvor mange overfladiske bekendtskaber har man ikke i virkelighedens verden?

Er der overhovedet nogen forskel på ens loyalitet for en online fællesskab i forhold til det loyalitets-forhold, man har til et hvilket som helst andet fællesskab?

I hvert fald er der mange hjertegribende historier, om fantastiske ting folk har oplevet sammen med deres online venner.

Fik hjælp af vennerne fra community
Tag for eksempel den 36-årige Simon Pritchard fra Abergavenny i England, der var ved at restaurere sin specielle 25 år gamle Lotus Esprit bil, da han blev så syg, at han blev indlagt i længere tid. Han var medlem af et online forum for Lotus Esprit biler, og da ejeren af siden hørte om hans sygdom, oprettede han et område på sitet, som Simon ikke havde adgang til, samlede en gruppe af de knap 4000 medlemmer, og fik skaffet en masse penge og reservedele.

I ledtog med Simons kone, fik de flyttet bilen og restaureret den, inden Simon opdagede, hvad der foregik. Folk rejste endda meget langt for at hjælpe til. Hele vejen igennem Storbritannien, for eksempel fra Kent i Sydøstengland og fra Cheshire i Nordengland, til en garage i det sydlige Wales, hvor bilen befandt sig.

Da Simon fandt ud af det blev han meget rørt: "Jeg kan overhovedet ikke finde sige tak nok til de folk, der var involveret. Det genopretter virkelig ens tro på andre og viser, at der er noget godt i alle".

Så, man må sige, at trofaste og hjælpsomme venner kan godt findes på nettet. Muligvis er det de mest trofaste og venlige sjæle, du netop finder her. Eller hvad tror du?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE