Aniston

Oliver Hudson

En cutie uden lige

Oliver Hudson er nok ikke Hollywoods mest kendte skuespiller, men i mine øjne er han en af de mere charmernde skuespillere. Skønne øjne, herligt smil, og en udstråling man får bløde knæ af. Vi har set lidt til ham i et par afsnit af "Dawsons Creek", og vi får mere at se til ham i fremtiden.

ANNONCE
Oliver Hudson
Oliver Rutledge Hudson, også kaldet "Ollie" er født den 7. september 1976 i Los Angeles, Californien.
Han er ikke helt nybegynder i filmverdenen. Flere i hans familie er også skuespillere.

Mor: Goldie Hawn (se foto)
Søster: Kate Hudson (se foto)
Halvbror: Zachary Hudson
Stedfar: Kurt Russell

Oliver Hudson er netop blevet gift med sin kæreste Erinn Bartlett.

Parret sagde ja til hinanden ved en buddhistisk ceremoni fredag. Det romantiske bryllup blev holdt på en strand i Mexico. En ven af familien forrettede vielsen og blandt de 94 gæster var gommens søter Kate Hudson og hendes mand, Black Crowes-sangeren Chris Robinson. Deres toårige søn Ryder bar vielsesringene.

Også mor Goldie Hawn og hendes papirløse mand Kurt Russell var til bryllup sammen med deres 19-årige søn Wyatt. De nygifte har været sammen i fem år. I oktober 2004 forlovede de sig.

Filmograf for Oliver Hudson:

  • Black Christmas (2006) (filmes)
  • The Weekend (2007) (TV)
  • The Breed (2006)
  • 10.5: Apocalypse (2006) (TV)
  • Mr. Dramatic (2005)
  • "The Mountain" (2004) 
  • As Virgins Fall (2003)
  • "My Guide to Becoming a Rock Star" (2002)
  • New Best Friend (2002)
  • Going Greek (2001)
  • The Smokers (2000)
  • Rocket's Red Glare (2000)
  • The Out-of-Towners (1999)
  • Kill the Man (1999)

  • Du kan også læse meget mere om ham, og se flere lækre fotos her: Fansite
ANNONCE
Del

Seneste nyt