Aniston

Ole Jensen + Room Copenhagen

Farver, former, fine sager ...

Room Copenhagen er kendt for bl.a. Pantone-lækkerier til hjemmet samt en masse spændende LEGO-ting til brug i boligen og på farten.

Men nu er Room Copenhagen på banen med et nyt spændende designsamarbejde med den danske keramiker og designer Ole Jensen, der eksempelvis er manden bag flere af Normann Copenhagens og Muutos designs.

Room Copenhagens helt nye kollektion er da også typisk Ole Jensen - det er farverigt, fint og virkeligt brugbart. Det er enkelt med et twist!

Ole Jensens designs for Room Copenhagen er oprindeligt udført på drejebænken, men er overført til melamin i den nye serie, som er i handlen nu.

I serien findes bl.a. forskellige flotte krus, skåle til både servering og piskning samt æltning, tallerkner, kander i forskellige størrelser, et dørslag samt en virkelig fin og skulpturel citruspresser. 

Farverne er friske og fine og leder tankerne hen på sommer og sol. Men hele serien findes også i hvid til den designinteresserede men farveforskrækkede.


Room Copenhagens Ole Jensen-kollektion forhandles af Illums Bolighus, Bahne og Inspiration til priser fra 69,95 kr. til 399,95 kr.
ANNONCE
Ole Jensen + Room Copenhagen
Ole Jensen + Room Copenhagen
Ole Jensen + Room Copenhagen
Ole Jensen + Room Copenhagen
Del

Seneste nyt

Annonce