Aniston

Også lamper bør tænkes ind som et væsentligt element i din indretning

Mange finder det både sjovt og udfordrende at indrette sin bolig. Skal du virkelig skabe et gennemført udtryk, er det dog essentielt at være opmærksom på det samlede helhedsindtryk og ikke blot at enkelte elementer spiller godt sammen. Et ofte overset element er lamper og belysning. Lamper bør nemlig ikke blot indgå som en æstetisk del af indretningen, men også være med til at skabe en lys og venlig stemning - eller en hyggelig en af slagsen - alt efter type og placering. 

Definer din stil og vælg en type lampe, der passer til

Når det handler om at vælge lampe handler det ofte om at finde frem til, hvad der reelt passer ind i din stil, og hvad der kan spille sammen med resten af din indretning. Det kan for eksempel være, at du har brug for en minimalistisk lampe, der i sig selv er smuk uden at trække for meget opmærksomhed til sig. Omvendt er det også muligt at netop en statement-lampe, der skiller sig ud, vil være præcis det rette for dig og din bolig. 

Lys med flere kilder skaber smukke dynamikker i det hjem

Flere lyskilder inkorporeret i samme lampe kan noget helt særligt, hvis du gerne vil skabe en interessant og smuk belysning i dit hjem. Disse forskellige pærer vil nemlig kunne spille sammen og danne smukke lysindfald. Det kan for eksempel opnås ved hjælp af en moderne udgave af en lysekrone, eller med en skinne eller gulvlampe, hvor også flere lyskilder indgår. Du kan for eksempel undersøge meget mere om muligheder lignende disse med lamper fra Herstal der matcher din indretningsstil. Vigtigst er, at du finder det rette, der kan skabe de bedste dynamikker i netop dit hjem. Det kan for eksempel være med dæmpbar belysning eller en flot spredning af lyskilderne. Også disse muligheder fås fra Herstal. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce