Aniston

Ønsker du mere tid i naturen?

Det er for længst stadfæstet, at det er godt for både krop og sjæl at bruge tid i naturen. Alligevel kan det tit være svært at modstå sofaens lokkende komfort efter en lang dag på arbejde. Særligt hvis vejret ovenikøbet er skidt. Den situation kender de fleste sikkert til, men der er heldigvis flere måder at vende rundt på sine rutiner.

Fælleskab under den blå himmel

En god måde kan være at finde en gruppe af venner (eller familiemedlemmer) med samme ambition. Eksempelvis kan du aftale med en gruppe venner, at I tager ned og vinterbader hver tirsdag og torsdag eller lignende. På den måde holder I hinanden op på aftalen, og der er større sandsynlighed for, at I rent faktisk kommer afsted. Samtidig får I et sjovt og sundt fællesskab med en masse mindeværdige oplevelser. Det kan også gøre at du får ladet batterierne op, så du kan overskue en travl hverdag.

Menneskets bedste ven

Hvis det, du søger, i højere grad er alenetid og ro til at gå rundt i dine egne tanker, kan en hund måske være en idé. Med en hund skal du nødvendigvis indarbejde naturen i din daglige rutine, idet hunde – alt efter race – ofte skal luftes op til flere gange dagligt. Dog er det naturligvis vigtigt at være sikker på, at du har tiden og overskuddet. At købe en hund er et stort ansvar, og der er samtidig stor forskel på de enkelte racers behov og sind. Hvis du vælger at købe en hund, er det derfor vigtigt, at du sætter dig nøje ind i dens behov. Med det sagt kan daglige udflugter i naturen med menneskets bedste ven som kompagnon være utroligt givende.  

Glæden ved de grønne fingre

En helt anden form for forpligtelse er den over for din have – hvis du er en af de heldige, der har sådan en. Du har måske aldrig set dig selv som det store havemenneske, men det er der endnu tid til at få rettet op på. Tid i haven er en oplagt måde at komme ud i den friske luft, og mange bliver bidt af havelivet, når først de kommer i gang med at plante og så. Dog er det vigtigt at starte med at få grundarbejdet på plads først, eksempelvis ved hjælp af stubfræsning.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce