Aniston

Ønsker du din hårfjerning permanent? Alt du bør vide her!

Mange af os drømmer om en hårfjerning permanent. En hårfjerning, der gør, at vi ikke skal huske på at barbere os, inden vi går ud af døren, eller så vi ikke skal huske skraberen, når vi skal på ferie. Men det er næsten det mindste af det. Når det kommer til uønsket kropsbehåring, er der flere gener end at blot huske skraberen. Mange døjer hver gang med røde knopper, indgroede hår samt svie og kløen på området. Men det kan der heldigvis ændres på! I denne artikel kan du finde svar på, hvilke muligheder du har, når det kommer til et ønske om hårfjerning, der er permanent. 

Hvordan gør jeg min hårfjerning permanent? 

Når du ønsker, at din hårfjerning skal være permanent, så skal du have fat i en professionel, der kan hjælpe dig med den rette behandling. Den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning er IPL Nordlys. IPL står for Intense Pulsed Light og er en metode, der fungerer ved, at lyshovedet bliver opvarmet til 70 grader, og på millisekunder destruerer hårroden det ønskede sted. Lyshovedet bliver altså holdt mod området, hvor der ønskes permanent hårfjerning. Men da vores hår har 3 vækstfaser, og det kun er ved den aktive fase, at det kan destrueres, så kræver det mellem 6-10 behandlinger for det ønskede resultat. 

Det skal du sørge for inden din behandling

Inden din IPL-behandling skal du have en konsultation med en kosmetisk sygeplejerske hos klinikken. Det er et krav fra Styrelsen af Patientsikkerhed, der vil sikre, at du er blevet vejledt bedst muligt inden din behandling. 

Til din konsultation vil der bliver set på området, hvor du ønsker din hårfjerning permanent.
Her vil tykkelsen på dine hår samt væksten af det være med til at vurdere, hvor mange behandlinger du bør have. Sørg for at have hår på det ønskede område, når du møder op til din konsultation. Det anbefales altså, at du ikke barberer dig de sidste 2-3 dage inden din konsultation. 

Når du møder op til selve behandlingen, skal du til gengæld have barberet dig på forhånd - og med streg under barberet. Du bør altså ikke få vokset eller plukket dine hår 3 uger inden din behandling. En anden ting, du skal huske inden din behandling, er, at din hud skal have sin naturlige farve. Har du været i solarium eller på solferie, så kan der ifm. behandlingen opstå pigmentforandringer, som vil kunne ses efter din behandling. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce