Aniston

Økologiske frisører

Pas på miljøet – og få lækkert hår

De seneste år er der opstået et nyt fænomen: økologiske frisører. Hos disse frisører benyttes kun helt naturlige præparater, både hvad angår hårfarvnings- og hårplejemidler. Dette kan komme de mange allergikere til gode.
Økologiske frisører
I løbet af de seneste 80 år er brugen af kemikalier i vores hverdag 400-doblet. Mange af disse kemikaliers effekt på kroppen og miljøet kender vi ikke endnu.
 
Men i takt med, at de skadelige stoffer ophobes og opdages, er vi blevet mere miljøbevidste og opmærksomme på vores sundhed.

Derfor er de økologiske frisørsaloner skudt op i flere byer, særligt storbyer som Århus, Odense og København. Men der findes også økologiske frisører i mindre byer, blandt andet Kolding, Jelling og Korsør.

Mange mennesker har vist sig at være allergiske overfor de syntetiske stoffer, der findes i de traditionelle hårfarvningsmidler. Men det kan godt lade sig gøre at ændre hårfarve eller at dække grå hår alligevel. Til dette kan man blandt andet benytte naturlig, ren Hennafarve, der er fremstillet af naturlige plantestoffer.

Hvis du har problemer med hårfarver, eksempelvis i form af allergi, kan en økologisk frisør være et godt alternativ. Her benyttes plantefarver, og stort set ingen form for kemi.

Disse økologiske produkter beskytter frisørerne fra arbejdsskader forårsaget af kemikalier, og kunderne beskyttes mod de kræft- og allergifremkaldende stoffer. Miljøet drager også fordel af de naturlige produkter.

Priserne hos en økologisk frisør er ofte højere end hos almindelige frisører, og økofarverne holder ikke altid lige så længe som almindelige farver. Men de økologiske frisører beskytter sig selv, deres kunder og miljøet mod de skrappe kemikalier, der ofte benyttes i almindelige frisørsaloner.

Så er man allergiker, miljøbevidst eller blot interesseret i at prøve en anderledes form for hårpleje, så kan en økologisk frisør være et besøg værd.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce