Aniston

Økologisk maling

Aniston.dk har givet den gas med øko-maling.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er fortaler for økologi. Så hvorfor ikke også kaste sig ud i økologisk maling?
Økologisk maling
Stuen skal males - det trænger den virkeligt til!

Men skal man så spurte ned i byggemarkedet og købe den billigste vægmaling, der er fyldt med kemikalier, og som man skal vakle med hjem i cykelkurven? Eller skal man klikke sig til en på nettet, der er økologisk, og som bliver bragt til døren?

Valget faldt på det sidste!

På Økomaling.dk finder du både flere typer økologisk vægmaling, men også sparter, grunder, gulvmaling, tapetkliset, pensler og meget meget mere.

Her er altså det meste til det økologiske gør-det-selv-projekt, og bor du i København eller omegn, så får du oven i købet bragt sagerne direkte til din dør helt gratis. Men hele Danmark kan være med - se blot på www.okomaling.dk, hvad der gælder for dig.

Uhm... Den dufter!
Søndag med regn og rusk er en god dag til malearbejde, så gulv blev dækket af og pensler og ruller fundet frem.
ANNONCE
Økologisk maling
Jeg har anskaffet AURO vægmaling nr. 321 i hvid, og første oplevelse med den økologiske maling er, at den dufter noget så frisk og lækkert af eukalyptus, rosmarin og noget lidt citrus-agtigt - sikken en dejlig overraskelse, når man er vant til noget, der lugter af lim og kemikalier!

Stuen er på forhånd sådan en mørk cremefarve, der var så hot i starten af dette årti. Men nu skal væggene altså være hvide, og jeg gruer for, om den milde maling nu også kan dække.

Det glatte lag
Væggen får det første lag, og malingen viser sig at være nem at håndtere, den er nem at vaske af hænderne, når man lige får snasket lidt (man er vel amatør) - og vigtigst af alt, den dækker forbløffende godt.

Hele stuen dufter lifligt, mens jeg venter på, at første lag skal tørre.

Herefter får stuen endnu en tur, og efter en tørretur bliver "helligdagene" også lige ordnet. Men... Var det bare det?

Økologisk, billigt, godt
Ja, det var det!

Konklusionen må derfor være, at økologisk maling er præcis lige så godt som det giftige stads, man ellers kan købe.
ANNONCE
Økologisk maling
Men herudover har AURO maling nogle store plusser, som gør det meget bedre set i forhold til almindelig maling: Det dufter godt, det er bedre for miljø og dig (der anvendes nemlig kun vand samt råstoffer fra planter og mineraler i produktionen), og så er det billigt (du kan eksempelvis købe fem liter fra kun 325 kr.) Det er desuden nemt lige at blande op med en sjat vand, hvis du synes, konsistensen er for tyk.

Fakta om AURO:
AUROs varer er fremstillet konsekvent økologisk, og derfor er ingredienserne biologisk nedbrydelige. - Det betyder, at indtørrede produkter og behandlet træ kan komposteres, hvorved bestanddelene igen kan indgå i det naturlige kredsløb - uden at forurene naturen. 

AUROs vægmaling er fremstillet på naturharpiksbasis, har en god dækkeevne og rækker meget langt - indtil 10 m2 pr. liter, betyder det ved sammenligning med andre typer vægmaling, at du nu kan vælge økologisk - uden at det koster på kvalitet eller pris.

Se mere på www.okomaling.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE