Aniston

Økologisk glidecreme

Aniston.dk har testet YES økologisk glidecreme.

Hvis du køber økologisk mælk, gær og rosiner, så vil du sikkert også gerne dyrke økologisk sex - og det kan du nu med YES glidecreme.

Økologisk glidecreme
Aniston.dk har testet økologisk glidecreme...

Men nu er det sådan, at jeg bruger glidecreme til at smøre på huden og ikke til det, som man normalt forbinder glidecreme med.

Men mere om det senere...

YES vandbaseret glidecreme er nemlig fortrinlig til at bruge som hudpleje. Den dufter stort set ikke, og så er det i min verden et stort plus, at cremen er økologisk og helt uden hormoner, parabener og genmodificerede ingredienser. Den indeholder derimod blandt andet aloe vera, shea smør og guar gummi - og er ikke testet på dyr.

YES glidecreme giver blød hud, den er nem at håndtere, og så giver den god fugt, så den er klart en vinder i forhold til at få babyblød hud - specielt nu her om vinteren, hvor huden har det med at tørre ud.

Også egnet til sex

Men man kan altså også bruges YES glidecreme i sengen (eller køkkenet, badeværelset, elevatoren etc.)

Og hvis du både går op i sex og økologi, så kan jeg fortælle, at engelske YES er de hidtil eneste, der tilbyder intimplejeprodukter og glidecreme med øko-certificering.

Mange andre typer glidecreme indeholder både hormoner, parfume og parabener, og helt ærligt... Vil man ikke helst bruge noget, der er så rent som muligt "dernede"?

YES er derimod ren intim fugtpleje og er specielt egnet til kvinder, der døjer med tørre slimhinder.

Produkterne er da også oprindeligt udviklet til kvinder, som har lavt immunforsvar efter kemoterapi. Derfor skulle alle kunne tåle det, og jeg ville ikke have nogen skrupler mod at bruge det efter at have testet det på egen krop.

YES glidecreme fås i en vandbaseret og en oliebaseret udgave, og den vandbaserede anbefales faktisk også som daglig fugtgiver, hvis man døjer med tørre slimhinder efter eksempelvis kemoterapi, ved graviditet eller overgangsalder.

YES har en vejl. udsalgspris fra 69 kr. og kan blandt andet købes her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE