Aniston

Ø for ekskærester?

Argh! De skide ekskærester! De burde flyves langt, langt væk!

Helt ærlig, burde alle de åndssvage ekskærester ikke bare blive sendt til en øde ø, så vi kan slippe for dem? Bare blive samlet på en eller anden ø langt, langt væk fra alle os andre. Langt ude i havet, hvor ingen både eller fly kommer!
Ø for ekskærester?
Jeg er træt af mine ekskærester. Hvis det kunne lade sig gøre, ville jeg sende dem til en øde ø. Evig og altid skal jeg belemres med deres irriterende meninger og deres historier om nye kvinder i deres liv.

Ekskærester er simpelthen for meget!
Er jeg virkelig den eneste, som ville ønske, jeg ingen ekskærester havde? Selvfølgelig har de været med til at bidrage til, hvem jeg er idag, men hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne slette dem fra min hukommelse og fra min verden.

For snart fire år siden gik jeg fra ham, jeg havde været sammen med i to et halvt år. Det var hårdt, og virkelig underligt at være mig selv igen. Bruddet krævede meget af mig, da han ikke ville acceptere at jeg var gået, og at jeg rent faktisk mente det.

Men det hele blev bedre, da jeg kort tid efter mødte min barndomskæreste, og vi tog sammen hjem til mig. Han blev et par dage, og vi blev smaskforelskede i hinanden.

Det forhold varede knap halvandet år, og da det gik galt, gik det virkelig galt. Hvorfor i alverden kan jeg ikke slutte et forhold uden råben og skrigen?!

Det gør helt ondt!
Det gør stadig ondt at tænke på, hvor dum jeg har været. Føler virkelig, jeg har spildt min tid på de her fyre. Igen, ja de har bidraget til, hvordan jeg er idag.

Men helt ærligt, så er jeg fuld af mistro til min nye kæreste, stoler kun 70% på ham, og bliver nervøs hver gang han skal lave noget uden mig. Og det er mine ekskærester skyld i. De har fået mig til at tvivle på et forhold, jeg rent faktisk føler mig glad og tilfreds i. Jeg hader dem. Må jeg det?

Den øde ø, den finder jeg!
Jeg mener seriøst, at ihvertfald mine latterlige ekskærester burde flyves til en øde ø, hvor de er tvunget til at leve sammen resten af livet. De må ikke ringe til andre end deres mor, og de må ikke sende breve til nogen. En gang om ugen skulle der så komme et fly med mad, drikkevarer og et hav af dårlig samvittighed til dem! Så kan de lære det!

Jeg ved godt, at jeg også er en ekskæreste, men tøser... Skal vi ikke sige, at det kun er fyrene, der ryger derud? Og måske et par enkle dumme kællinger, som ikke kan lade vores mænd være!?

Undskyld for min sure galde...
Men det skulle simpelthen bare ud! Kender I ikke det? Jeg går og brokker mig indvendigt, og det tror jeg ikke er sundt. Derfor må I lige leve med denne her artikel, for ud det skulle det!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce