Aniston

Octopus Accessories

Lækkert tilbehør

Fra Nørrebro til resten af verden. Danske accessories hitter i udlandet.
Octopus Accessories
Det danske firma Octopus Accessories oplever stor succes i udlandet med deres smykker, tasker og bælter, og i deres nye kollektion er de også begyndt at designe sko. Octopus Accessories har siden sin spæde start i år 2000 oplevet en kæmpe fremgang. I dag sælges Octopus Accessories i over 100 butikker i Danmark og eksporteres til 12 lande, blandt andet Japan, Frankrig og Tyskland.

Det er Maria Fodeh og Kenny Christensen, der står bag mærket. De designer og sælger produkterne fra deres showroom i en baggård på Nørrebro. Maria Fodeh startede egentlig med at designe smykker til sig selv mens hun studerede semantisk filologi på Københavns Universitet. Men hun blev flere gange standset på gaden på Nørrebro, hvor hun boede, og spurgt om hvor hun dog havde købt de smykker. Dette satte tankerne i gang og de første smykker blev lavet hjemme i lejligheden.

Maria var meget glad for butikken Sneaky Fox i Pisserenden, så hun drog med oprejst pande ned i butikken og fik til sin overraskelse solgt en hel del af de hjemmelavede smykker. I dag er det blevet en fuldtidsbeskæftigelse og firmaet har otte medarbejdere og imponerende vækstrater.

Marias mand Kenny er netop hjemvendt fra modemessen, Prêt-à-Porter i Paris. Her blev den nye kollektion vel modtaget, og interessen for det danske mærk var stor. Marias forkærlighed for guld ses tydelig i smykkerne fra Octopus, der også kan opleves på www.octopusaccessories.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce