Aniston

o.b. ProComfort

En sikker og mere bekvem menstruationsbeskyttelse

7 ud af 6 stjerner
Hver måned har vi kvinder menstruation, og her tyr vi til bind og tamponer. Men næsten lige gyldigt, hvilket mærke man får fat i, så er det som om, det ikke sidder rigtig. Men heldigvis har o.b. lanceret en ny tampon, som bare sidder, hvor den skal. 
o.b. ProComfort
o.b. ProComfort er den eneste tampon med snoede kanaler og SilkTouchTM overflade, som binder væsken sikkert i tamponen. De snoede kanaler leder væsken ind i tamponen, og SilkTouchTM overfladen indkapsler sikkert og effektivt væsken. Tests viser, at overfladen samtidigt gør tamponen sikker mod lækage, når tamponen udsættes for tryk under forskellige fysiske aktiviteter.
 
Kanalerne i o.b. ProComfort er dybere end de tidligere lige kanaler, hvilket gør, at menstruationen absorberes jævnt i hele tamponen. De snoede kanaler bidrager også til, at tamponens absorbtionsevne bliver større, og det gør derfor absorptionen mere effektiv. Tamponer i størrelserne Normal og Super har otte kanaler og tamponer i størrelserne Mini og Light Flow har seks kanaler.

Den silkelignende overflade gør, at o.b. ProComfort tamponerne har en glat overflade, der gør dem lettere at føre ind samt tage ud igen. De glider lettere, og det når de er våde såvel som tørre.
 
Til forskel fra andre konkurrerende mærker, så bliver væsken ledt ind i selve tamponen, hvor den bliver absorberet. Det er de snoede kanaler, der har denne positive effekt.
 
o.b. ProComfort er en rigtig behagelig tampon. I modsætning til andre tamponer, så mærker man stort set ikke noget til den; og det ligegyldigt hvilken fysisk aktivitet, man er i gang med.
 
o.b. ProComfort fås med indføringshylster i størrelserne Normal og Super, mens o.b. ProComfort uden indføringshylster findes i størrelserne Mini og Light Flow samt Normal og Super. Der er kort sagt, noget til et hvert behov.
 
En pakke o.b. ProComfort koster mellem 29,95 - 44,95 kroner og rummer 16-32 tamponer. En pakke o.b. ProComfort med indføringshylster koster 41,95 kroner og rummer 30 tamponer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce