Aniston

Nytårsfortsætter

Så er nytårsaften nær, og vi kan ikke komme uden om dem.

Der er selvfølgelig tale om nytårs fortsætterne, vi kommer heller ikke i år udenom dem.

Det er nu det skal være, det gamle år er slut og når det nye starter imorgen til midnat, starter et helt år på en frisk. Så skulle det også være lettere at holde sit nytårs fortsæt, og vi danskere kæmper stadig med den gamle tradition.
ANNONCE
Nytårsfortsætter
Jeg har forhørt mig lidt omkring, og har uden besvær fået bakset en top5 over kvinder i alderen 25-40år sammen.
Den ser sådan her ud:

1. Stoppe med at ryge
2. Tabe 7kg
3. spise sundere og dyrke mere motion
4. Se mere til familie og venner
5. Langt om længe tage den rejse man har talt om så længe

Disse fortsætter minder mig om kvinderne i min families fortsætter gennem tiden, og det er da med et smil på læben jeg husker tilbage på min mors nytårs fortsæt i 1998 og ser det på 1. pladsen stadig.

Det er nu ikke så svært det med nytårsfortsætterne. Hvis man vil have et nytårsfortsæt, og ikke lide det vilde nederlag hvis det ikke bliver overholdt. Et godt råd er at tage et stille skridt af gangen. Det er jo ikke en hel livsstil man grundlægger d. 31/12-08 når man står med champagne i hånden, på en stol og tæller de sidste sekunder før det skal træde i kraft. Et mere overskueligt fortsæt kunne for nogen være at trappe ned på smøgerne istedet for at stoppe, tabe 2kg istedet for 7, eller bare gå en lang tur hver dag istedet for at knytte sig 6mdr. til et motionscenter. Det er små sejre ja, men det er sejre og dem er vi kvinder jo helt vilde med.

For mit eget vedkommende er nytårsfortsættet ret simpelt, jeg vil opnå noget i det nye år, og ikke som idag se tilbage på det der er gået og tænke "Hvor er 2008 blevet af?"
Måske stadig leve ligeså proletarisk, men få gjort mere ud af tingene. Også selvfølgelig de 7kg der.

Aniston.dk spørger læserne:
Hvad er jeres nytårs fortsæt for år 2009??
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce