Aniston

Nyt program om graviditet og fødsler: På egen krop - Sarah Louises fødsler

På egen krop: Sarah Louises fødsler - premiere i morgen kl. 21.00

Nyt program om graviditet og fødsler: På egen krop - Sarah Louises fødsler
De fleste, der har været eller er gravide, kan nikke genkendende til de tvivler og frustrationer, der kan følge med i den ni måneder lange periode.

I morgen den 11. november kl. 21 har TLC priemere på programmet "På egen krop: Sarah Louises fødsler". 

I denne åbenhjertige og opsigtsvækkende dokumentar undersøger den gravide fotomodel, blogger og forretningskvinde Sarah Louise Christiansen danske kvinders fødsler, mens hun samtidig selv tumler med, hvilken slags fødsel HUN skal vælge.

Om få måneder skal hun nemlig føde for første gang, så for at se frygten i øjnene og finde frem til den rigtige fødsel for hende, sætter hun sig for at undersøge alle sine muligheder – fra det ”normale” til det usædvanlige og chokerende.

Valg og uforudsigelige udfordringer
Hvert år er der ca. 60.000 danske kvinder, der bliver mødre, men der er sjældent to fødsler, der forløber på samme måde.

Sarah Louise må også hurtigt sande, at hun måske slet ikke HAR et valg, når det kommer til hendes egen fødsel – kort tid inde i graviditeten får hun nemlig at vide, at hun har en foranliggende moderkage, hvilket betyder at hun højst sandsynligt skal føde ved kejsersnit.

Hvilken betydning får denne besked for Sarah Louises videre graviditetsforløb?

Foretrækker den strukturerede forretningskvinde måske tilmed kejsersnittet som fødselsform, fordi det er mere planlagt og mindre uforudsigeligt? Eller bliver hun inspireret af nogle af de kvinder, hun møder under programmet, der har alverdens erfaringer med fødsler af den ene eller anden slags? Hvad betyder det f.eks. at føde i vand? Hvorfor vælger nogle kvinder at vente med at klippe navlestrengen over, indtil moderkagen af sig selv ikke længere ”pulserer”? Og apropos moderkager – kan det så passe, at der er nogle kvinder, der SPISER deres egen moderkage?

Få svar på disse spørgsmål, og følg Sarah Louises liv i månederne op til hendes fødsel. Hvad tænker Sarah Louise om graviditeten, hendes krop og hendes kommende moderrolle? Vi kommer helt tæt på og tilmed med til selve fødslen, som bliver alt andet end planlagt for Sarah Louise og hendes forlovede, Michael.
ANNONCE
Nyt program om graviditet og fødsler: På egen krop - Sarah Louises fødsler
Del

Seneste nyt