Aniston

Nyt år, ny indretning

Trænger du til, at der sker lidt nyt i hjemmet?

Nyt år, ny indretning
Hvis dit nytårsforsæt lød noget a'la: "Jeg vil indrette mit hjem anderledes og smukkere og kaste min gamle laminatreol, mine vinflaskelysestager og det grimme gamle kakkelbord, jeg arvede at farmor, ud."

Så er læs videre...

Et nyt år kan nemlig være en god anledning til at forkæle sig selv med nogle nye dejlige ting til hjemmet.

Og nogle gange er en ting nok til at skabe al den forandring, man længtes efter.

En kommode, der ses
Dit hjem kan eksempelvis få et helt nyt udtryk med denne luksuskommode fra www.mollyshome.com.

Hjemmesiden har, som de eneste i Danmark, disse håndlavede kommoder til salg, så her er faktisk mulighed for at få et møbel, som der ikke er mange, der har.

Kommoden fås blandt andet i Pink med ægte perlemor som på foto. Men skal det være mere afdæmpet, findes den også i sort, lyseblå/lyserød og i cremefarvet.

Hver lille mosaik er fint udskåret i hånden, og hver kommode er håndlavet og unik.

Kommoderne findes i to størrelser og fås fra 7.995 kr. til 12.500 kr.

Se mere om kommoderne her.
ANNONCE
Nyt år, ny indretning
Et bord af affald
"Keep" er Muutos seneste spisebord.

Og det er ikke bare et spisebord. Det er faktisk et spisebord, der er sammensat af restmaterialer fra møbelproduktion.

Metalbånd holder træstykkerne sammen og i stedet for at gå til spilde, er det netop det kasserede materiale som tilfører værdi og karakter til designet.

Samtidigt gør konceptet hvert eneste af Muutos Keep-borde helt unikt.

Det er et bord, der giver god samvittighed. Men det er også cool design, der kun er lavet i et begrænset oplag af 50 stk.

Keep vandt desuden Muutos konkurrence for skandinaviske designstuderende, den såkaldte "Muuto Talent Award", i 2009. Bordet var et fælles projekt af afgangseleverne Petter Thörne og Anders Johnsson fra Konstfack. 
 
"Keep" spisebordet fra Muuto er i forskellige trætyper, længde 200 cm, bredde 92 cm, højde 75 cm med vejl. udsalgspris på 22.500 kr.
ANNONCE
Nyt år, ny indretning
Anvendeligt pynt
Lidt lækkert pigelir skal der også til i hjemmet.

Det skaber stemning med bare en smule lysestager og andet nips, så det skal næsten til.

Denne håndmalede lysestage fra Miss Étoile er enkelt og pæn. Du bliver ikke træt af den efter få uger, og så er den lige til at sætte et lys i - voila! Hygge!

Pynt må også gerne være lidt anvendeligt som eksempelvis denne transparente sag fra House Doctor, som er oplagt til opbevaring af diller-daller, som du ikke gider at have liggende og flyde alle vegne.
ANNONCE
Nyt år, ny indretning
Den transparente æske måler 20x20x12 cm og er eksempelvis perfekt på badeværelset, til smykker i soveværelset eller til krydderiglas, opvaskeudstyr eller lignende i køkkenet.

Æsken fra House Doctor har en vejl. udsalgspris på 390 kr., mens glaslysestagen fra Miss Étoile har en vejl. udsalgspris på 125 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce