Aniston

Nynnes Dagbog

Kan dyr få mongolbørn?

Nynnes Dagbog
Har du lyst til at læse om (og grine af) Danmarks mest uheldige kvinde, så er Nynne-bøgerne lige sagen.

Nynne bor i København, er sidst i 30"erne og var den første i Danmark til at åbne og sprede computervirusen "I love you". Sådan er Nynnes liv generelt, hun er pisse uheldig med stort set alt lige fra mænd til... Ja, ALT! Hun har så gode hensigter om at udstråle en succesfuld kvinde med styr på sit liv, men hver gang hun bevæger sig ud i
Igennem begge bøger støder Nynne på
I dagbog nr. 2 fortsætter Nynne stilen med det kaotiske liv, dog med den forskel, at hun nu er blevet mor og skilt fra kæresten. Dette lægger blot op til endnu flere komiske situationer.
ANNONCE
Nynnes Dagbog
Egentligt blev Nynnes dagbog skrevet som et indlæg i Politikken, hvor det blev bragt hver søndag. Nynne er opfundet af Henriette Lind, Anette Vestergaard og Lotte Thorsen, og den første bog er indtil videre trykt i over 35.000 eksemplarer. Ifølge DR vil Nynnes liv i nær fremtid blive filmatiseret, men hvem instruktør og anden besætning er, melder historien intet om endnu.

Begge bøger om Nynnes liv er fulde af charme og humor - perfekte til en dag på stranden nu hvor sommeren snart er over os. Desuden er de lette at læse, så du kan holde øjne med de (forhåbentlig) lækre fyre på stranden samtidig.

• "Nynnes dagbog" - Kan købes for ca. 159 kr.

• "Nynnes dagbog 2" - Kan købes for ca. 169 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt