Aniston

Nye negle

Hos "Nail It" på Amager kan du få "nye negle"

Er du en af dem som evig og altid går rundt med afgnaskede negle, eller trænger du bare til at prøve noget nyt! Så skulle du prøve at aflægge "Nail It" på Amagerbrogade et lille besøg.
Nye negle
"Nail It" laver alle slags negle, dog undtagen gelénegle. De anbefaler acrylnegle, da det er de mest hygiejniske, og de flotteste, på markedet.

Den lille "neglebix" benytter airbrush-metoden i stede for neglelak. Det giver flere muligheder når der skal dekoreres, og så holder det bedre end den almindelige neglelak vi kender fra vores egen kosmetikhylde.

Hvis du vil prøve noget anderledes kan du få designet dine negle, og du er velkommen til at medbringe gode ideer og billeder. Eller du kan lade dig inspirere af stedets kæmpe store mappe, der altid er sprængfyldt med de nyeste motiver.

I syv år har Nail it arbejdet med airbrush på negle og er det firma i Danmark, som har den største erfaring på området. Det gælder både på hænder og fødder.

Gå sommeren i møde med de flotteste negle, neutrale eller dekorerede, som vil passe fint til et par søde sommersandaler.

Aflæg "Nail It" et besøg på Amagerbrogade 7, 2300 København S. - Telefonnummer: +45 26222055

Det er alle pengene værd.

  • Nailshop.dk: Et andet, totalt lækkert sted, hvis du går op i dine negle
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE