Aniston

Nye favoritter fra e.l.f. Cosmetics

Hypede beautyprodukter, der holder.

Nye favoritter fra e.l.f. Cosmetics
Ulempen ved, at man følger meget med på diverse sociale medier (Facebook, blogs, Instagram ...) er, at man konstant bliver fristet af nye produkter, som andre anbefaler.

Og nogle af de produkter, som jeg har set rigtig mange positive tilkendegivelser omkring, er e.l.f. Cosmetics' All Over Cover Stick og deres Studio Eyebrow Kit. Jeg har flere gange besøgt e.l.f.'s webshop for at lure på dem, men de har faktisk ofte været udsolgt - ja, så populære er de.

Men nu er de endelig blevet mine, og jeg kan kun erklære mig enig med de mange fans derude. De er begge fantastiske! Og hvis man ser på prisen, så er det jo endnu mere forbløffende!

All Over Cover Stick er en slags buttet dækstift, som er enormt nem at bruge. Den tykke stift gør det nemt at fordele den rette mængde på huden, og så dækker den bare mørke rander, pigmentproblemer og urenheder yderst effektivt. Den kan bruges overalt i ansigtet, og er nem at have med på farten, fordi den virkelig ikke fylder meget.

Studio Eyebrow Kit er et lille smart kit, der gør det meget nemt at give brynene mere fylde. Man putter først lidt voks på brynet, som giver farve, fylde og kontur, og så lægger man bagefter et let lag af pudderet oven på for det sidste finish, der gør, at brynene ser fyldige men ikke optegnede ud.

Der følger en lille pensel med to forskellige børster med, som man kan bruge til at påføre med. Men det kan godt betale sig lige at købe en lidt længere makeuppensel, nu man er i gang med at shoppe.


e.l.f. Cosmetics All Over Cover Stick koster cirka 13 kr. (1,50 pund), og e.l.f. Cosmetics Eyebrow Kit koster cirka 33 kr. (3,75 pund) på e.l.f. Cosmetics webshop.
ANNONCE
Del

Seneste nyt