Aniston

Nyborg åh Nyborg

Aktiv ferie med arbejde, fest, forestillinger og fyre

For første gang i fire år har jeg haft sommerferie, og som et lille barn, der glæder sig til juleaften, så har jeg set frem til denne ferie, hvor der bare skulle kobles fra.

Nyborg åh Nyborg
Efter eksamen var bestået, flyttede jeg tilbage til Odense for sommeren, så der ikke var så langt, når jeg skulle pendle til Nyborg hver dag for først at øve teater og senere hen så spille forestillinger. Vi havde sommerferie fra Volden (Nyborg Voldspil, hvor der for tiden bliver opført musicalen "Cabaret", der bestemt er et besøg værd (www.nyborgvoldspil.dk )), så jeg havde lige tre uger på Fyn før pendlerlivet begyndte, og jeg havde store planer om ikke at skulle lave noget.

Efter én uge kunne jeg ikke finde ud af at holde ferie mere, så jeg tog lige en smuttur til Nyborg, for at
sy kostumer - måske burde jeg lige tilføje, at jeg ikke kan sy - men noget må jeg have gjort rigtigt, for de beholdte mig i tre dage!

Jeg prøvede endnu engang at holde ferie, men da jeg ikke vidste, hvad jeg skulle lave, futtede jeg igen til Nyborg for at udfolde mig som håndværker... Ja, altså jeg fik bare forbud mod at bruge maskiner og save, for de stolede åbenbart ikke helt på mine evner. Jeg blev sat til at male - og en pensel er nogen jeg næsten har styr på... Eller efter et par dage fik jeg rimelig kontrol over pensler og maling og begyndte efterhånden at få mere maling på det, der skulle males end på mig selv!

Jeg forblev scenebygger/maler frem til prøverne gik i gang. Prøver på Volden betyder intet liv i to uger, for det meste af fritiden bliver brugt på at øve replikker, sange og andet. Men det er sjovt, og man er sammen med en masse dejlige mennesker.

Eftersom min kære fader har været på ferie i en måned, så er en af de mandlige medspillere, Simon, flyttet midlertidig ind, da han mente, at der var for langt at pendle fra København til Nyborg - egentlig ikke så mærkeligt. Jeg kendte godt nok ikke Simon ret godt, da han flyttede ind, men efter en måned så er jeg helt ked af, at han er flyttet hen til en af de andre, fordi min far nu er kommet hjem fra ferie.

Det er et fantastisk hold i år, og det bliver helt trist at skulle sige farvel til alle de dejlige mennesker, som man har gået sammen med siden april. Men på den anden side, så har vi tre fantastiske forestillinger tilbage, som jeg kun kan anbefale at tage ind og se.

Jeg håber, at alle har haft en lige så fantastisk sommer som jeg - for en sommer sammen med rigtig gode venner og teatertossede mennesker er og bliver den bedste form for ferie.
 
Kærlig hilsen
Sidsel
ANNONCE
Del

Seneste nyt