Aniston

Ny vitaminwater: Sunshine - summer in a bottle

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en ganske særlig forkærlighed for vitaminwater.

De lette vitaminholdige drikke minder mig om sol, sommer og good times.

Derfor synes jeg også, det er en dejlig forårsnyhed, at der nu kommer en ny udgave af vitaminwater til Danmark, og denne er (på en måde) tilføjet lidt ekstra solskin.

Den nye glacéau vitaminwater hedder nemlig sunshine - summer in a bottle.

Og den nye flotte orange variant smager ikke bare godt, læskende og lækkert. Den indeholder også D-vitamin, C-vitamin og B6, som til sammen er gode for både krop og sjæl - lidt ligesom sommeren er.


glacéau vitaminwater er i handlen i Danmark fra midten af april.
ANNONCE
Den nye vitaminwater sunshine smager af guava og citrus og er prydet med en fin illustration af den parisiske multikunstner supakitch. - Ny vitaminwater: Sunshine - summer in a bottle Den nye vitaminwater sunshine smager af guava og citrus og er prydet med en fin illustration af den parisiske multikunstner supakitch.
sunshine og cool sunnies fra Komono. Hvad har man egentlig mere brug for lige nu? Aaaah ... - Ny vitaminwater: Sunshine - summer in a bottle sunshine og cool sunnies fra Komono. Hvad har man egentlig mere brug for lige nu? Aaaah ...
Solskin og summer er næsten helt uundværlige. - Ny vitaminwater: Sunshine - summer in a bottle Solskin og summer er næsten helt uundværlige.
Del

Seneste nyt

Annonce