Aniston

Ny sæson af Toppen af poppen

Syv nye deltagere skal fortolke hinandens sange.

Toppen af poppen - Ny sæson af Toppen af poppen Toppen af poppen
Nye deltagere er netop taget afsted til Mallorca for at optage en ny omgang "Toppen af poppen".

Det succesfulde program er tilbage for tredje gang, og denne gang får vi fornøjelse af cremen af popgenren nemlig Sanne Salomonsen, Peter Belli, Kasper Winding, Dicte, Nahiba, Mads Langer og rapperen Johnson.

I denne omgang er sammensætningen af holdet en blanding af gode gamle veteraner såsom Peter, Sanne, Dicte og Winding, der har masser af erfaring med store pophits i baggagen, og de nyere stjerner på pophimlen nemlig Nahiba, Johnson og Mads.

Det er en god kombination af musikere, der har hver sin fanskare i alle aldersgrupper. Defor skal det nok blive spændende at høre hver deres fortolkninger af hinandens hits.
ANNONCE
Sanne Salomonsen - Ny sæson af Toppen af poppen Sanne Salomonsen
'Sjæl i flammer' eller 'Kærligheden Kalder'
Når der skal vælges hits, så er der rigeligt at vælge imellem.

De syv artister har samlet en stor og varieret sangskat, der rummer alt fra klassiske kærlighedshits fra 80'er og 90'erne til det hippe og nye fra det nye årtusinde.

Forud for rejsen har de hver især udset sig en af de andres sange, som de vil lave en nyfortolkning af. Hver af de syv artister bliver for en dag hyldet af de andre deltagere og hører derfor seks nye versioner af deres egne sange.

Så det bliver en sæson fyldt med musikalske gaver til hinanden.
ANNONCE
Succesfuldt koncept
"Toppen af poppen" har vist sig at være en god satsning for TV2.

Showet blev taget rigtigt godt imod af seerne og har igennemsnit haft ca 600.000 til 700.000 seere pr afsnit i de to foregående sæsoner.

Sidste sæson var især populær, da publikum nu vidste, hvad det gik ud på og har fuldt trofast med hver tirsdag aften. Der har dog ikke været mangel på musikalske programmer i fjernsynet. I de sidste fem år har DR haft magtpositionen med deres populære X Faktor, hvor TV2 har ligget mere i dvale.

Men med de nyere programmer som Voice og Toppen af poppen, så har TV2 formået at opretholde en konkurrencedygtig position overfor DR.

Musikken fra programmet er ligeledes gået hen og blevet til 2 succesfulde cd'er, som har solgt overraskende godt. Fortolkningerne af de forskellige hits lå længe på Itunes top 10 liste. Og mon ikke at den nye sæson også vil ryste et par hits ud af ærmet. Vi kan bare glæde os til den nye sæson starter.

Toppen af poppen ruller over skærmen på TV2 til efteråret.
ANNONCE
Del

Seneste nyt