Aniston

Ny naturlig næsespray mod forkølelse og allergi

Sprøjt løs uden at risikere afhængighed og kronisk stoppet næse.

Når en slem forkølelse eller allergi rammer, så bliver man hurtigt dybt afhængig af en god og effektiv næsespray - og det i bogstaveligste forstand.

Når næsen løber, og vi sprøjter løs med næsespray, risikerer vi nemlig afhængighed af næsespray, og det kan betyde kronisk tilstoppet næse.

Og faktisk er der ikke mange, der, i følge en ny undersøgelse, gør sig besværet med at læse indlægssedlen i næsesprayen. Fire ud af ti fortæller nemlig i undersøgelsen, at de ikke er klar over, at man, hvis man anvender næsespray mere end 3 gange i maksimalt 10 dage, risikerer afhængighed.

Og sidste år blev der i Danmark alene solgt mere end 2 mio næsesprays. Det viser tal fra Danmarks Statistik. Og det betyder, at der kan rende en del danskere rundt, som på den ene eller anden facon er blevet afhængige af næsespray, eller som har brugt disse forkert.

Mild og effektiv - og uden kemi
Men nu bliver der faktisk lanceret en ny næsespray i Danmark. 

Denne er 100 pct. naturlig og kan bruges i forbindelse med tilstoppet næse, hvis man er forkølet, lider af allergi eller har bihulebetændelse.

Den nye næsespray hedder Klaricare og er fra Orifarm.

Og fordi denne er baseret på saltvand og derfor består af havvand og renset vand, kan den bruges oftere og i længere tid end de næsesprays, der indeholder lægemidler og kemiske tilsætningsstoffer.

Den nye Klaricare næsespray er dog mindst lige så effektiv, som dem vi kender fra tidligere, den føles blot mildere, når den sprayes op i næsen, og man får ikke samme kemikaliesmag i munden, som man nemt gør ved de "traditionelle" sprays.

Herudover er det temmelig smart, at Klaricares Mini Spray kan bruges til børn fra 6 måneder, og at der i øvrigt findes en variant til babyer. Der er nemlig ikke meget, der er værre, end et lille barn, der har helt tilstoppet næse.


Klaricare findes i flere varianter og forhandles på Apoteket.
Klaricare Voksen har en vejl. udsalgspris på 79,95 kr., Klaricare Junior 74,95 kr, Klaricare Mini 49,95 kr. og Klaricare Baby 44,95 kr.
ANNONCE
Klaricare Mini Spray virker på samme måde, som vi kender fra mange andre næsesprays, den er blot 100 % naturlig og meget mildere. - Ny naturlig næsespray mod forkølelse og allergi Klaricare Mini Spray virker på samme måde, som vi kender fra mange andre næsesprays, den er blot 100 % naturlig og meget mildere.
Klaricare findes bl.a. også i en større udgave - kun til voksne. - Ny naturlig næsespray mod forkølelse og allergi Klaricare findes bl.a. også i en større udgave - kun til voksne.
Del

Seneste nyt