Aniston

Ny mode: Hårextensions

Langt festhår om aftenen og kort hår om dagen

Flotte lange hårextensions er inden for de sidste par år blevet utroligt populært og et stort hit i modebilledet. Hvis du ikke er en af de heldige, som har det fyldige, lange hår, som du ønsker dig, så kan hårpåsætning være løsningen for dig, som gerne vil have hår til hofterne. Også kendisserne er med på denne dille, og det kan uden tvivl se rigtig flot ud med de overdådige, lange lokker, men det er imidlertid også vigtigt at gøre sig nogle tanker, inden man forlænger sin hårpragt.
ANNONCE
Ny mode: Hårextensions
Sæt dig godt ind i tingene
Da jeg efterhånden har hørt alt for mange skrækhistorier om mislykkede extensions- påsætninger, vil jeg råde alle, som overvejer at få lavet extensions til at tage en snak med frisøren, og i det hele taget sætte sig rigtig godt ind i de forskellige påsætningsmetoder, inden man springer ud i det.

Når det så er sagt, kommer det punkt, hvor man skal finde ud af, hvilken påsætningsform man skal vælge. Man skal tage stilling til, om man skal bruge kunstigt eller ægte hår. Og, som noget meget vigtigt, skal man beslutte, hvor meget man er villig til at betale for det.

"Clip on/off"
Der findes mange forskellige påsætningsformer, og jeg har selv forsøgt mig med nogle af dem. Men vil man have størst frihed samt bedst mulighed for at variere og style sit hår forskelligt til forskellige anledninger, er vinderen "clip on/off systemet".

Med clips systemet har man nemlig mulighed for at tage sine extensions af og på, som det passer én selv. Man kan have langt festhår om aftenen og have kortere hår om dagen. Clips systemet giver også mulighed for at "lege" med forskellige farver og reflekser, som man bare "klipser" i håret, som var det et almindeligt spænde. Man kan give håret længde og fylde efter behov, og man kan skabe flotte kontraster.

"Gør det selv"
En fordel ved clips systemet er, at håret ikke skal behandles med nogen former for høj varme eller stærke kemikalier for at påsætte extensions. Det er altså en af de mest "hårvenlige" metoder. Tilmed kan man med clips systemet give sig selv mulighed for at få lidt "rabat". Man kan nemlig selv købe håret i baner/meter og klippe og rette til samt sy clipsene på.

Alternativt kan man købe de færdige extensions på nettet - her kan man også spare en del penge. Man skal dog være sikker på, at man bestiller den rigtige farve, og at man køber nok. Her er det vigtigt at kigge efter varens vægt og ikke, hvor mange baner man køber, da der kan være forskel på hårenes tæthed.

På www.phure.dk kan man købe og læse mere om clips systemet. Desuden kan man, på nettet, finde mange gode, generelle oplysninger om extensions og påsætningsmetoder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt