Aniston

Ny Lancôme mascara

En mascara med magisk effekt...

8 ud af 6 stjerner
Lancôme har netop lanceret en ny mascara ved navn Virtuôse. Navnet lægger op til en mascara med stor teknisk færdighed, og det må der i høj grad gives tilslutning til.
Ny Lancôme mascara
Virtuôse er en tårefast mascara der fås i farverne sort, brun og blå. Med en holdbarhed på op til 12 timer kan du gå direkte fra hverdag til fest, uden du behøver at have mascaraen med i tasken. Børsten er formet specielt efter vippernes kontur, hvilket gør den i stand til at fange selv de korte vipper. På denne måde vil vipperne også syne længere og virke mere voluminøse.

Virtuôse lanceres dog som en mascara, der buer vipperne i kurve på op til 100 grader. Men som beskrevet ovenfor har den mange flere fordele. Selv hvis du ønsker mere volumen og påfører flere lag, forbliver dine vipper bløde. Hvis du tror at det stopper her, så kan du godt tro om.

Bagsiden af børsten er designet til at kunne adskille vipperne, en funktion der er ganske fordelagtig hvis man ynder at påføre flere lag.

Det er svært at finde ulemperne ved denne mascara, men der er dog et par. For det første betyder mascaraens holdbarhed, at den er svær at fjerne fra vipperne igen. Det betyder at, til trods for makeupfjerner og et bad, så sidder der stadigvæk rester af mascara tilbage. Derfor er holdbarheden både en fordel og en ulempe. For det andet er mascaraen meget flydende, hvilket gør at den skal have lidt tid til at tørre. Men, det er uundgåeligt, Lancôme har endnu engang skabt en succes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt