Aniston

Ny juletræsfod mindsker brandfare

Trip Trap lancerer nye juletræsfødder med vandtætte holdere, så juletræet kan vandes og bevare glansen og friskheden

Faren ved at bruge levende lys på juletræet kan nu mindskes betragteligt.
 Ny juletræsfod mindsker brandfare
Trip Trap lancerer nemlig to nye juletræsfødder, der udmærker sig ved at de cylindriske rør til at holde stammen, er store og vandtætte i bunden så træet får mulighed for at stå i vand.

Grantræer har det som blomster: Står de i vand, bevarer de langt bedre den smukke glans og friskhed. For juletræet betyder det højere fugtindhold også, at risikoen for brand mindskes betragteligt. Det er i øvrigt en god idé at vande løbende. Træet trækker vand op gennem stammen, og det fordamper ud af nålene. Og selv om nålene er små, så kan en to meter høj nordmannsgran have op mod 2 millioner nåle. De kan samlet suge store mængder vand.

Den nye fra juletræsfod fra Trip Trap hedder Dania Juletræsfod og fås i to versioner, dels en hvid med en blank stålholder, og dels en teaktræsudgave med en messingfarvet holder.
Designet på dem begge er enkelt, smukt og stilrent med julestjernen som inspiration. Tradition og fornyelse går således på smukkeste vis hånd i hånd. Samtidig er de begge meget store med en diameter på foden på hele 50,5 centimeter. Det sammen med de fire stilleskruer i holderen, sikrer at juletræet står sikkert og stabilt uden at vælte.

Dania juletræsfødder har vejledende udsalgspriser på 1.395 og 1.795 kroner for henholdsvis den hvide version og teaktræsudgaven. De kan købes i de 18 Trip Trap forretninger landet over samt hos førende isenkramforretninger og stormagasiner.

Se yderligere info hos: www.triptrap.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce