Aniston

Ny Disneyfilm på vej

På den gode gammeldags facon

Håndtegnede Disney-film vender tilbage til lærredet. Noget mange har ventet længe på.
Nu foreligger der i hvert fald store planer om tilbagevenden til de gode, gamle Disney-dage.
Ny Disneyfilm på vej
John Lasseter har flere gange lovet, at han vil genoplive de traditionelle håndtegnede 2-D animationer hos Walt Disney Co. med titlen 'The Frog Princess'.

Studiet sagde onsdag, at instruktørerne Ron Clements og John Musker, som blandt andet har 'Den Lille Havfrue' og 'Aladdin' på bagen, vil vende tilbage til instruktørstolen under fremstillingen af 'prinsesse-filmen', som for øvrigt er baseret på et russisk eventyr.

"Daily Variety" fortæller også, at Alan Menken arbejder på musikken til filmen, og at det bliver i stilen 'Broadway', ligesom Alan Menkens tidligere Disneyfilm, der gik hen og blev store succeser.  

Disneys sidste 2-D film var i 2004, 'Home on the Range'.
Deres kommende 3-D projekter inkluderer blandet andet 'Meet the Robinsons', 'American Dog', 'Rapunzel' og 'Joe Jump'.

"Todays Hollywood Reporter" undrer sig over strategien bag Dineys tilbagevenden til håndtegnede animationer, da man mener, at 'traditionel animation ikke længere tegner publikummet'

Aniston.dk er ikke enige i, at det ikke vil blive en stor succes. Er man opvokset med de gode, gamle Disney-animationer, vil man for altid elske dem.

Og hvorfor gør vi egentlig det? Hvad er det med Disney, som altid rammer os, både store og små, lige i hjertet, og får os til at se filmene om og om igen?

Det vil I kunne læse i en kommende artikel.
ANNONCE
Del

Seneste nyt