Aniston

Ny dildo kan gøre manden arbejdsløs

Håber du på en dildo under juletræet? Så er det nok denne, du skal sukke efter.

Ny dildo kan gøre manden arbejdsløs
Kvinder er vant til dildoer, der vibrerer eller roterer. Og selv om de fleste kvinder køber en dildo for at få følelsen af at være sammen med en rigtig mand, så har vibrationerne som sådan ikke noget at gøre med, hvordan en mand tilfredsstiller en kvinde.
 
Men en helt ny dildo kan nu, efter sigende, gøre manden overflødig!

Takket være en innovativ teknologi, som får en motor til at bevæge sig frem og tilbage inde i dildoen, pulserer den i stødende penetrerings-bevægelser - præcis som en mand gør det.
 
Dildoen hedder Stronic Eins, og det er Europas største sexlegetøjsproducent Fun Factory, der står bag denne verdensnyhed.
 
Dansk sexpert er overbevist!
Én af dem, der allerede har afprøvet Stronic Eins, er Mathilde Mackowski, som ejer en erotisk webshop, og som, naturligt nok, har stor erfaring med sexlegetøj og har prøvet lidt af hvert.

Hun har været med til at teste og udvikle dildoen sammen med Fun Factory. Og hun er ikke i tvivl: Stronic Eins bliver et hit.
 
"Det her er virkelig revolutionerende. Det er aldrig set før, at en dildo kan bevæge sig frem og tilbage helt af sig selv. Inden for sexlegetøjsbranchen, så er det lige så stort, som da Apple lancerede iPad’en," mener Mathilde Mackowski fra webshoppen Sinful.dk, hvor dildopulsatoren netop er kommet på hylderne.
 
Inden den endelig produktion af Stronic Eins gik i gang, fik hun en prototype, som hun skullet teste og komme med forbedringsforslag til.
 
"Jeg foreslog, at den skulle være lidt blødere og lidt mere realistisk i størrelsen, ligesom jeg også efterlyste et pulseringsmønster, hvor den skifter i tempo. Og det har Fun Factory faktisk taget højde for, så nu er den præcis, som jeg vil have den," lyder det fra en tilfreds Mathilde Mackowski.
 
Se mere om Stronic Eins her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt