Aniston

Ny designer for H&M

Læs med og se hvem der skal designe en kollektion for H&M til efteråret

Hvad har Madonna, Stella McCartney, Karl Lagerfeld og Kylie Minogue tilfælles? De har alle designet en kollektion til storkoncernen H&M og nu er det den Italienske designer Roberto Cavallis tur.

Ny designer for H&M
Roberto Cavallis fantastiske kollektioner er udtryk for en sprudlende, succesrig livsstil og er blevet båret af forskellige celebs, blandt andet Madonna, Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Sharon Stone og Victoria Beckham for bare at nævne nogle få.
 
Roberto Cavalli er utrolig glad for at være den første Italienske designer der er blevet inviteret til at designe en kollektion for H&M, hvor hans livlige og positive stil kan få lov til at udfolde sig for et helt nyt publikum. Ifølge H&M er Roberto Cavallis vision synonym med glamour og en sensuel, revolutionerende stil med florentinsk udførelse og tradition kombineret med en hang til naturinspirerede farver, broderier og print der omsættes i en unik, uforlignelig stil.
 
Roberto Cavalli elsker det H&M står for, nemlig frihed og udfordringer, at nedbryde barrierer og eksperimentere i forskellige retninger. Til det vil designeren tilføre lidt festlighed og drømme og det vil sandsynligvis også lykkes for ham da han ifølge Margareta van den Bosch, har skabt sit eget univers, som er ikonisk og fantasifuld når det kommer til farver, print og stil. Her er der ikke plads til tilbageholdenhed og ingen mulighed for at ende med en mainstream-garderobe fuld af basis tøj.
 
Tøjet vil blive sendt ud til udvalgte H&M butikker til efteråret og redaktionen her på Aniston.dk ønsker ham held og lykke og venter spændt til efteråret!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce