Aniston

Ny bil genkender lækre outfits i gadebilledet

Zalandos nye konceptbil handler ikke kun om køreglæde men også om tøj, sko, tasker og stil.

Ny bil genkender lækre outfits i gadebilledet
Du har helt sikkert prøvet, at du har set en pige i gadebilledet med en beundringsværdig stil, en lækker taske eller strik, som du godt kunne tænke dig at få fingrene i. Men der er langt fra at ønske sig samme stil til at gå hen og spørge om, hvilket mærke tasken er, eller hvor den er købt.

Men den nye konceptbil, som shoppingmekkaet Zalando netop nu præsenterer ved den 83. internationale bilmesse i Genéve, kan klare dette for dig. Den kan nemlig genkende outfits i gadebilledet.

Zalandos nye konceptbil fungerer efter devisen "se, rør, bestil, afhent/levering", hvilket betyder, at en særlig iPad-app via et kamera fra bilen genkender outfits på gaden, som derefter bestilles direkte på Zalando.dk.

Forsendelsen af pakken sker helt automatisk ved at lokalisere bilen via GPS, og pakken bliver dernæst leveret i bilens indbyggede pakkeboks i bagagerummet. Bilen rummer desuden et særligt rum til opbevaring af ens favorit outfits.

Zalandos nye konceptbil er naturligvis bare et koncept, som de har lavet for at sætte fokus på en helt speciel shoppingoplevelse. Men kunne det ikke være sjovt, hvis den blev virkelighed?

Se, hvordan det fungerer i filmen nedenfor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce