Aniston

Nutriganics

Økologisk nyhed fra The Body Shop.

Nutriganics er navnet på den nye serie af økologiske hudplejeprodukter fra The Body Shop, som lander i butikkerne til februar. Aniston.dk har smugkigget på sagerne...
Nutriganics
The Body Shop lancerer deres helt nye certificeret økologiske ansigtsplejeserie i slutningen af februar 2010, og det kan man jo ikke andet end at glæde sig til. Jeg gør i hvert fald.

Body Shops produkter er jo ofte rigtigt lækre, men jeg har savnet økologien i min Body Shop-butik, og derfor er det en glædelig nyhed, at Nutriganics nu er på vej.

Nutriganics-serien er specielt udviklet til at arbejde med de første aldringstegn, der typisk viser sig i begyndelsen af 30'erne. Men den kan bruges af alle - og af både kvinder og mænd.

Jeg har haft mulighed for at kigge lidt på produkterne inden lanceringen, og det er gode sager, der efterlader huden blød og lækker.

Naturlige produkter
Over 95 % af ingredienserne i Nutriganics-produkterne er af naturlig oprindelse, og det høje indhold af økologiske ingredienser imødekommer de strenge ECOCERT-standarder, som kun få produkter lever op til.

Emballagerne er desuden lavet af genanvendelige materialer og er FSC-certificerede.

Mange af ingredienserne - heriblandt det økologiske sukker, babassunødder og olivenolie - er herudover leveret gennem Community Trade handelsprogrammet, og The Body Shop garanterer dermed bæredygtige ingredienser, der er dyrket med respekt for miljøet samtidig med, at leverandørerne får en fair pris.

Alt i alt en hudplejeserie, der kan bruges med god samvittighed.

Nutriganics-serien består af en komplet ansigtsplejeserie: Foaming Facial Wash (110,00 kr.), Refreshing Toner (110,00 kr.) Smoothing Serum (150,00 kr.), Smoothing Day Cream (145,00 kr.), Smoothing Eye Cream (135,00 kr.), Smoothing Night Cream (165,00 kr.), Smoothing Mask (155,00 kr.).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE