Aniston

Nuit Comme Oui

Luv at first sight ...

Da jeg for nyligt var på besøg i Star PR's showroom, stiftede jeg bekendtskab med et helt nyt dansk tøjmærke, som hedder Nuit Comme Oui, og som simpelthen straks slog benene væk under mig, fordi de var så skønt et design og udført i de lækreste materialer.

Mærket er ikke helt nyt, men jeg har ikke tidligere mødt på på min vej. Men det kommer jeg forhåbentligt ofte til fremover. For jeg er blevet forelsket!

Bag mærket står danske Natasja, som stiftede Nuit Comme Oui i 2009, og som finder meget af sin inspiration i origami.

Mange af brandets designs er derfor foldet ud fra en firkant, hvilket giver nogle helt utrolige fald og detaljer.

Alt er herudover one size.

Se mere om Nuit Comme Oui på denne hjemmeside.
ANNONCE
Nuit Somme Ouis logo leder tankerne hen på netop origami. - Nuit Comme Oui Nuit Somme Ouis logo leder tankerne hen på netop origami.
Super fin origami-tunikakjole fra SS 2012-kollektionen. - Nuit Comme Oui Super fin origami-tunikakjole fra SS 2012-kollektionen.
Cooooool jakke med et væld af iøjenfaldende detaljer fra Nuit Comme Oui FW 2012-kollektion. - Nuit Comme Oui Cooooool jakke med et væld af iøjenfaldende detaljer fra Nuit Comme Oui FW 2012-kollektion.
Endnu en musthave-jakke fra Nuit Comme Oui FW 2012-kollektion. - Nuit Comme Oui Endnu en musthave-jakke fra Nuit Comme Oui FW 2012-kollektion.
Del

Seneste nyt

Annonce