Aniston

November Needs

Efterårs must-have items

Vi er allerede godt inde i efteråret, men måske mangler du stadig nogle af sæsonens must-have trends? Det er utroligt, hvad nogle enkelte items kan gøre ved et helt outfit. Og måske du endda kan genbruge nogle af kistens gamle gemmer? 

Efteråret er en ny tid og her følger nye mode statements. Dette efterår byder på ekstremt mange friske, men også tilbagevendte styles. Så det kan være, at du kan grave godt ned i gemmerne og finde den gamle hat, der var din mormors yndlings i sin ungdom. Her er nogle udvalgte items og styles, som du bare ikke må gå glip af her i november.

70'er Plaid

November Needs

Kan nogenlunde oversættes til ’skotstern’ og har taget Danmark med en storm. Uldne nederdeler, tykke frakker, strikkede sweats og lækre bukser. Plaid kommer i alle former, og jeg er vild med det! De forhandles overalt i forskellige størrelser og farver, men hvis du vil have noget mere unikt end den uldne frakke, som ses mange steder, så gå efter ternet i sæt. 

Bælter

November Needs

Overskriften er meget abstrakt, men det er fordi emnet også er det. Efterårets trend skriger efter bælter. Og de kan komme i alle størrelser og bruges til mange formål. Brede bælter er blevet ekstremt hot, og sæt dem rundt om en lang, lækker strik for en chic og mere figurformet style. Bælter rundt om frakker er også et need og får alle oversized jakker til at sno sig smukt om din talje, men bevarer samtidig det 'store' look.

Oversized Overtøj

November Needs

Som nævnt i tidligere overskrift er bælter, der er spændt rundt om overtøj, et kæmpe hit og de går hånd i hånd med overtøj. Et november need er ’for stort’ og maskulint overtøj. Om det er dunjakken, uldfrakken eller den forede cowboyjakke. Det hele skal helst have maskuline træk med lidt brede skuldre. Og nu, hvor vejret bliver koldere og koldere, lyder det ikke helt så tosset. 

Retro Hatte

November Needs

Den godt brugte beanie er skiftet ud med alverdens hatte, som skal være retro! Det kan være en baret i en livlig farve eller en cloche i efterårets sande, brændte nuancer. Også en ulden bumper hat skaber opmærksomhed på gaderne. Endda er baker boy hatten (for ej at forveksle med en kokkehue) også blevet populær. November måned går ud på at være kreativ og alle hovedbeklædninger er tilladt, så længe du tør prøve noget lidt nyt af. 

Alle disse trends og needs er nemme at tilpasse sig til, men i sidste ende handler det også om, hvordan man tager et statement og gør det til sit eget. Alle kan rådgive og inspirere til, hvordan efterårets mode ser ud, eller hvilke november needs der er, men det er først når hvert enkelt menneske tager den større inspiration til sig og gør den til sin egen kreation, at moden virkelig finder sted!
 

Del