Aniston

Nordisk skønhed - Velvære med nordiske råvarer

Opskrifter på naturlig skønhedspleje, som du selv kan lave.

Nordisk skønhed - Velvære med nordiske råvarer
Er du til gør-det-selv-hudpleje? Så vil du sikkert elske den nye bog fra Forlaget Harald, som udkommer nu her i starten af september.

Den nye bog hedder "Nordisk skønhed - Velvære med nordiske råvarer" og indeholder hele 50 opskrifter på naturlig skønhedspleje, som du selv kan lave hjemme i køkkenet og, som, i følge forlaget, vil gøre underværker for din hud.

Naturlige masker og hårkure
"Nordisk skønhed - Velvære med nordiske råvarer" indeholder opskrifter på hjemmelavet hudpleje med tang, sand, salt, stikkelsbær, hvedeklid, solsikkeolie, fyrrenåle, mælkebøtter, brændenælder og meget mere.

Det er alt sammen naturlige og let tilgængelige ingredienser, som med hjælp fra bogen bliver til masker, skrubs, hårkure og neglebade.

Nogle af ingredienserne, der bruges i "Nordisk skønhed - Velvære med nordiske råvarer" har været kendt og brugt af Skandinaviens kvinder i generationer, andre er kommet til efterhånden, som vi har lært, hvad vores hud, hår og negle har gavn af og bliver smukkere af.

Naturligt smuk hud
"Nordisk skønhed - Velvære med nordiske råvarer" er til kvinden, som ønsker at passe godt på sin krop, som kun vil pleje den med de bedste, rene og sunde råvarer, og som ønsker at styre uden om alle former for tilsætningsstoffer og kemikalier.

Ingredienserne finder du lige uden for på marker og strande, i haver og
skove. Alt, hvad du skal gøre, er at hente ingredienserne indenfor og følge bogens enkle opskrifter.

Opskrifterne er samlet og udviklet af tidligere skønhedsredaktør på I Form, Birgitte Muldbjerg, og de er skabt af billige, hvis ikke ganske gratis, nordiske råvarer, som du let finder i dine køkkenskabe, din have eller på dine ture ud i naturen.

Forfatteren lover, at du med opskrifterne kan få smuk og strålende hud, lækkert hår og velplejede hænder og fødder hele året. Skønnere, sundere og helt enkelt.

Eksempler på opskrifter fra "Nordisk skønhed - Velvære med nordiske råvarer"
Her er lidt eksempler fra bogen, som du kan forsøge dig med derhjemme.

Æbleskrub, der renser ansigtshuden
Ingredienser: 0,5 æble · 1 tsk. honning · 0,5 tsk. fløde · 1 spsk. majsmel

Skræl og udkern æblet. Riv det på den fine side af rivejernet, så det nærmest bliver rå æblemos. Put det i en skål, og rør honningen i, til den er helt opløst. Rør majsmel og fløde i. Skrub ansigtshuden forsigtigt med æbleblandingen. Skyl til sidst med varmt vand.

Æble renser og giver fugt til huden · Fløde renser og giver fedt til huden · Honning virker antiseptisk og helende på huden · Majsmel sliber

Livgivende yoghurt-behandling til hele kroppen
2 dl yoghurt naturel · 1 spsk. knækkede rugkerner 1 spsk. solsikkeolie · 1 spsk. honning

Rør alle ingredienserne sammen, til honningen er opløst. Lad evt. blandingen stå og hvile en times tid. Så er den ikke så kold for kroppen, og rugkernerne er blevet blødere og dermed blidere for huden. Masser blandingen grundigt ind over hele kroppen. Skyl af med varmt vand.

Yoghurt peeler og gør huden blød · Rugkerner sliber huden · Olie tilfører fedt · Honning gør huden blød
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE