Aniston

Nomess Copenhagen

Ryd op i dit liv

Hvor blev fjernbetjeningen til tv'et af? Hvor lagde jeg nu min nye lækre læbestift? Og hvor er min nye cd? Kan du nikke genkendende til bare ét af disse spørgsmål, eller trænger du måske, i det hele taget, til at få lidt hjælp med at holde orden på tingene derhjemme, så er Nomess' produkter måske noget for dig.

Praktisk og stilfuldt
ANNONCE
Nomess Copenhagen
Nomess Copenhagen har taget fat på et centralt problem, som florerer i dagens forbrugssamfund - nemlig organisering. På den baggrund har Nomess skabt et opbevaringssystem, som ikke bare er smart og praktisk, men som faktisk også har et fedt og indbydende designmæssigt udtryk.

Eksempelvis bliver en almindelig tidsskriftholder ikke bare en tidsskriftholder, men til noget, som ser godt ud i stuen, samtidig med at den hjælper dig med at holde styr på dine blade og magasiner.

Organisér dig
Nomess' produkter findes til mange forskellige formål - der fås både CD/DVD-holdere, tidsskriftholdere, "toolbox'e" til eksempelvis blyanter, make-up og forskellige småting, samt sko- og tøjbokse, multimedieopbevaring, små kasser/beholdere til vatrondeller, make-up, pensler og meget mere. Ligeledes er alle beholdere i hård, transparent plast - på den måde er det let at finde de ting, man skal bruge.

Min personlige favorit er Nomess' "toolbox", som er rigtig god til at have stående på badeværelset. Her er det nemt lige at samle al make-up, rensecreme, lotions, vatrondeller og hvad man ellers bruger morgen og/eller aften - så har man alt lige ved hånden.

Nomess-produkterne kan købes flere steder på nettet. Hos www.designdelicatessen.dk findes et bredt udvalg af serien.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE