Aniston

NØRGAARD (PAA STRØGET)

Nørgaard skaber samlet modehus.

Pressefoto fra Nørgaard  - NØRGAARD (PAA STRØGET) Pressefoto fra Nørgaard
Nørgaards imperium skaber ofte forvirring. Hvem lavede hvad og hvornår? I hvert fald for de yngre generationer, som ikke har oplevet Nørgaards begyndelse.

I virkeligheden er historien bag Nørgaards modeimperium både enkel og enestående.

Det begyndte en lille og fin modeforretning på adressen Amagertorv 13 og endte med et stort dansk modehus på selvsamme adresse.

Det begyndte med Nørgaard Paa Strøget. 

Nørgaard Paa Strøget
Den legendariske modeforretning Nørgaard Paa Strøget så første gang dagens lys i 1958, hvor købmanden Jørgen Nørgaard overtog lejemålet af huset i Amagertorv 13 efter sin far Mathias M. Nørgaard,
ANNONCE

Mads Nørgaard Copenhagen
I 1986 bliver den tredje Nørgaard-generation i modebranchen en realitet, da Jørgen Nørgaards søn Mads Nørgaard åbnede dørene for sin butik.

I oktober 1986 kom hans første kollektion (Mads Nørgaard Copenhagen) også til verden.

Mads Nørgaards første kollektionen var dog udelukkende er herrekolletion, som var skabt ud fra det, han mente manglede i andre kollektioner og i modeverdenen generelt. Og ti år senere (i 1996) kom kvinde-og børnetøjskollektionen til verden og med hver fire kollektioner om året (sommer, efterår, vinter, forår).

Sidehen er Mads Nørgaard Copenhagen nået ud til resten af verden (i 2001).

Han skabte både "Christiaia Trilogien" (2005-2006), "Speak Up Trilogien" (2007 - hvor modefilmen "The Copenhagen Experience" også kom til live), lancerede undertøj for mænd i 100% økologisk bomuld, ICELAND-strikken, der kunne holde varm nord for polarcirklen og udødeliggjorde de legendariske Nørgaard striber.
ANNONCE

Nørgaard butikkerne under et og samme tag og et nyt samarbejde med svenske Acne
Den 1. november 2012 tog Mads Nørgaard skridtet til en ny epoke.

Mads Nørgaard slog dørene op for et nyt, samlet modehus på Amagertorv 13 og lancerede samtidig et samarbejdet med svenske Acne.

Nørgaard Paa Strøget og Mads Nørgaard Copenhagen er således nu blevet til ét modehus under navnet Nørgaard.

Den legendariske Nørgaard Paa Strøget ligger altså stadig på adressen Amagertorv 13 , som den har gjort i mere end 50 år og vil stadig fungere som multibrand store med mærker som Acne, Wood Wood, Henrik Vibskov, Stine Goya og Nørgaard Paa Strøget.

Butikken Mads Nørgaard Copenhagen vil fungere som hidtil med Mads Nørgaards herrekollektion som fundament men udvides med en ny afdeling dedikeret til mærkets pigekollektion. 

Begge er nu ejet Mads Nørgaard (manden bag mærket Mads Nørgaard Copenhagen) og forenet i et modehus med to selvstændige butikker undet ét og samme tag. 

Nørgaard + Acne
Med butiksåbningen og forenelsen af Nørgaard imperiets butikker lancerede Mads Nørgaard også samarbejdet med det svenske mærke Acne.

En Nørgaard/Acne kjolekollektion bestående af fire maxikjoler med farver inspireret af Acnes efterårskollektioner, design eller silhuetten fra en af Acnes maxikjoler og Nørgaards klassiske ribstof og legendariske striber.


Kjolerne kan købes hos Nørgaard på Amagertorv 13 - 15.
 
ANNONCE
Pressefoto fra Nørgaard  - NØRGAARD (PAA STRØGET) Pressefoto fra Nørgaard
Del

Seneste nyt

ANNONCE