Aniston

No Noise

Selfridges i London inviterer på støjfri shopping.

No Noise
Alle tiders stormagasin, Selfridges i London, tager deres forpligtelse om at skabe shoppingoplevelser, der rækker ud over bare salg af tasker og designerblazere, aldeles seriøst.

Så nu byder de ikke bare på virkelig lækker shopping i luksuriøse rammer. De giver også mulighed for at nyde et helt støjfrit miljø under mottoet: No Noise!

Fra nu og til slutningen af februar opfordrer initiativet No Noise hos Selfridges derfor kunder til proaktivt at opsøge øjeblikke af fred og ro i en verden, hvor vi ellers bliver bombarderet med oplysninger og stimulering.

Kampagnen indebærer bl.a. relanceringen af det legendariske "Silence Room", som først blev skabt af butikken visionære grundlægger, Harry Gordon Selfridge, i 1909.
 
Det nye Silence Room er en moderne udgave af den oprindelige model, men med det samme formål: At give en oase af ro til dem, som er ivrige efter at tage et øjebliks pause og lukke helt af - midt i shoppingmekkaet.

I det nye Silence Room, som er tegnet af arkitekt Alex Cochrane, er der således mulighed for det, som Selfridges kalder Mental Detox, og de besøgende bliver bedt om at efterlade både sko, mobiler og andre distraherende ting fra det 21. århundrede uden for døren.

Da No Noise blev lanceret i sidste uge, lagde Selfridges gulv til en massemeditation med 500 mennesker, der var ude på at finde større velvære - midt i deres shopping-spree.

Så hvis du trænger til en afslappende shoppingoplevelse, er det bare med at hoppe på det næste fly til London. Ah ...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE