Aniston

NN07: Reykjavik Iceland A/W 2013

Bogen om NN07's seneste inspirationsrejse til Reykjavik.

NN07: Reykjavik Iceland A/W 2013
NN07 - mærket, der er kendt for ikke at have nogen nationalitet og for en søgen efter ny inspiration til hver eneste kollektion i de syv verden hjørner, har i forbindelse med deres efterår- og vinter 2013-kollektion atter fundet inspiration et sted ude i verden. De har i den forbindelse også lanceret deres første bog, som for første gang tager os med på rejsen.

Denne gang er rejsen gået til en ø og by højt mod nord - nemlig Reykjavik på det kolde Island. Det er der kommet en fin lille (mode-) historisk fortælling ud af, som er fortalt i NN07's første bog: NN07 Reykjavik, Iceland, Autumn/Winter 2013. 

NN07's første bog er ved første øjekast en dybdegående præsentation af deres aktuelle kollektion der, som alle øvrige NN07-kollektioner, er inspireret af et land eller by og de mennesker, som bor der, men den er også meget mere end det.  

Det er en historie om et land, en by, en befolkning og mode, historie samt NN07's A/W13 kollektion. Alle er de hovedpersoner i historien. Vi følger dem alle fra start til slut og lærer hver hovedperson lige meget at kende, mens NN07 guider os gennem byen Reykjavik, dens natteliv og ubeskriveligt smukke landskab med endeløse veje, der til sidst ender i havet.

Vi møder nogle smukke og autentiske mennesker med hver deres historie og fanger dem midt i deres liv på havnen, i ødemarken eller midt i nattelivet i Reykjavik. Vi bliver desuden introduceret til landets historie, dele af den allerede eksisterende mode- og verdenshistorie, som nu bliver forenet med NN07 og NN07's aktuelle kollektion i næsten alle tænkelige detaljer.

Bogen NN07 Reykjavik, Iceland, Autumn/Winter 2013 er dermed ikke bare et traditionelt katalog, som beskriver den aktuelle kollektion. Det er en unik og smuk historie fortalt i både ord og billeder. 

Og selvom NN07 ikke længere har en kvinde-kollektion, kan mærket med deres herrekollektion stadig spille ind i vor tids kvindemode, hvor det herreinspirerede og androgyne look nærmest dyrkes som aldrig før.

 NN07 Reykjavik, Iceland, Autumn/Winter 2013 er limited edition og kun trykt i 5.000 nummerede eksemplarer. Bogen kan findes hos NN07-forhandlere.
ANNONCE
Pressefoto: NN07 - NN07: Reykjavik Iceland A/W 2013 Pressefoto: NN07
Pressefoto: NN07 - NN07: Reykjavik Iceland A/W 2013 Pressefoto: NN07
Pressefoto: NN07 - NN07: Reykjavik Iceland A/W 2013 Pressefoto: NN07
Pressefoto: NN07 - NN07: Reykjavik Iceland A/W 2013 Pressefoto: NN07
Del

Seneste nyt

Annonce