Aniston

Nivea Beauté

Nivea Beauté er på igen på banen med nye og lækre produkter

Så er Nivea tilbage med nye og lækre produkter - og der er noget for enhver smag. Denne gang handler det om produkter til øjnene og læberne, produkter som får dig til at se godt ud, når du skal i byen.
 
Nivea Beauté
Ideal Revolution og Eyes Wide Open
"Ideal Revolution" er en helt ny mascara, som er en del anderledes end hidtil sete mascaras. Det er nemlig ikke en mascara med en almindelig børste. På denne mascara er der nemlig ultra-fleksible gummihår, som i den grad effektiviserer mascaraen.

"Ideal Revolution" er ret nem at bruge og den dækker alle dine vipper. På grund af dens ret tynde hoved er det tilmed også nemt at komme ind til de inderste hår inde ved øjenkrogen, uden at tvære mascara ud over hele øjet.

Den er også rigtig god til at få fat helt inde ved roden af dine øjenvipper, så i bund og grund er det en rigtig god mascara. Den er rigtig god at kombinere med en anden nyere mascara fra Nivea. Nemlig "Eyes Wide Open", som virkelig farver dine vipper og trækker dem rigtig lange.
 
"Eyes Wide Open" har en børste, som direkte er lavet til at male mascaraen på og du virkelig vidt åbne øjne. Det  er en god kombination, for "Ideal Revolution" lægger en rigtig god grund-mascara, og så kan du ellers "male" dine øjne store og åbne med "Eyes Wide Open".
 
"Eyes Wide Open" er i butikkerne nu og "Ideal Revolution" kan ses fra oktober 2006. Prisen for begge mascaras er kroner 99,00,-. De fås i sort, brun, blå og i vandfast sort.

Colour Passion Brilliance
En lækker ny læbestift fra Nivea. Det første man tænker, når man skruer låget af på disse, er at de virkelig dufter godt! De har sådan en sød og dejlig duft, og man få lyst til at bruge den med det samme - eller spise den, men det ved vi godt at vi ikke må.
 
"Colour Passion Brilliance" er en læbestift, som er ekstra blød og har en ekstra glans. Mottoet for disse læbestifter er: "Gør dine læber smukke som juveler", og faktisk lever de udmærket op til deres motto. Læberne bliver flotte og glitrende. 

Desuden er læbestiften holdbar, altså til en vis grænse. Man kan sagtens kysse lidt med den, (ikke sagt at modtageren ikke får lidt glitter på sig også), og man kan også tage et glas vand eller to. Men du kan ikke forvente at sidde med den på gennem en tre retters menu.
 
Læbestiften indeholder naturlig voks fra Candelilla-stænglen og det dens saft, som er med til at give glansen. Derudover indeholder "Colour Passion Brilliance" E-vitaminer, som plejer dine læber og medvirker til, at du ikke behøver at have læbepomade indenunder.
 
Den vejledende udsalgspris på "Colour Passion Brilliance" er kroner 89,00,- stykket. Den kan fås rigtig mange lækre og glødende farver, og den kan ses i butikkerne fra midten af oktober 2006.
ANNONCE
Del

Seneste nyt