Aniston

Ni'mat Spa Hilton

Aniston.dk besøgte Ni'mat på Hilton til en dag i afslapningens tegn.

Trænger du til at forkæle dig selv maksimalt? Eller vil du gerne forkæle en, du holder af? Ni'mat på Hilton har hele pakken.
Ni'mat Spa Hilton
Når man bliver inviteret indendøre hos Ni'mat på Hilton ved Københavns Lufthavn, siger man ikke nej tak. Det gjorde Aniston.dk's udsendte (mig!) heller ikke...

Ni'mat Spa på Hilton inviterede for nyligt pressen indenfor i anledningen af stedets nye åbningstider og spændende nye produkter på hylden. Og dagen bød på masser af hygge og velvære i omgivelser, der nærmest får dig til at slappe af lige så snart, du træder ind ad døren.

Og er det afslapning, du har brug for, så er der nu rig mulighed for at få slappet rigtigt godt af med Ni'mats helt nye åbningstider. Spaen åbner allerede kl. 7 i hverdagene og lukker først igen kl. 21. Så der skulle være mulighed for en omgang massage eller pedicure inden eller efter, du skal på job.

Alt inden for spa
ANNONCE
Ni'mat Spa Hilton
Menuen hos Ni'mat på Hilton er alsidig, og der er således både mulighed for at booke sig ind på hele formiddage med alt, som hjertet kan begære af behandlinger, og til at kigge forbi til eksempelvis en massage, pedicure eller ansigtsbehandling.

Jeg fik personligt ordnet fødder med dejlig sæbe og scrub fra Panpuri, hvilket efterlod de trætte og varme fødder dejligt bløde og knap så trætte.
 
Generelt er der rig mulighed for at få netop din favoritbehandling, og du kan herudover også invitere din mand, kæreste eller kone på en velværedag med både mad, massage og spa eller måske en søndagsbrunch med tilhørende behandlinger.
ANNONCE
Ni'mat Spa Hilton
Som i mors mave
En af de ting, man lægger specielt mærke til, når man træder ind i spaområdet på Ni'mat, er det store æg, der står ved kanten af den store saltvandspool. 

Ægget er et såkaldt guldæg, som, efter sigende, skulle være en helt enestående oplevelse, der giver maksimal ro og fordybelse. Jeg har ikke selv besøgt ægget, men en af de søde Hilton-medarbejdere havde prøvet det og fortalte, at det føltes lidt, som at være tilbage i mors mave, fordi det var så trygt, rart og afslappende.

Så hvis man ikke allerede føler sig som en nyfødt, når man har været igennem en behandling på Ni'mat, så kan man komme tilbage i mors mave ved et besøg i det store guldæg, som Ni'mat på Hilton er de første i Norden til at tilbyde.

Forkæl dig selv
Besøget hos Ni'mat er naturligvis langt fra gratis.

Men hvis du virkelig trænger til forkælelse, så er der ingen grund til at spare. Og man får nogle meget afslappende omgivelser for pengene - og ikke mindst en velværeoplevelse af de sjældne.

Ni'mat Spa Hilton Copenhagen Airport ligger på Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup - lige når du står ud af metroen ved Københavns Lufthavn.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt