Aniston

Nik & Jay

Nik & Jay runder et vigtigt hjørne med et jubilæum på 10 år.

Nik & Jay
Da 'Engle eller dæmoner' kom på gaden i foråret blev det enden på en 4 årig lang album-pause fra Værløse-duoen. Nik & Jay udsendte singlen 'Mod solnedgangen', som blev deres fjerde hit, som strøg ind på nummer 1.

Nik & Jay har dog ikke ligget stille hen de sidste 4 år. De har udsendt et greatest hits album, 'De største', som siden hen er gået hen og solgt over 100.000 eksemplarer. Ligeledes har de samarbejdet sammen med forskellige artister bl.a. med Morten Breum og Burhan G.
ANNONCE
Nik & Jay
Tættere på himlen
Samarbejdet med Burhan G vakte opsigt da videoen til 'Tættere på himlen' fik premiere. Strippet ned til ingenting viser videon tre veltrimmede gutter i en smuk video instrueret af Michael Saur Christensen.

Tættere på himlen bragte tankerne på banen om Nik & Jay snart var på vej med nyt materiale - og ja, det varede ikke længe før  'Engle og dæmoner' blev varslet udgivet.
ANNONCE
Ny voksenhed
Udødelige er den sidste nye single fra 'Engle og dæmoner', og videoen er igen en visuel skat for øjet med smukke billeder og effekter instrueret af Michael Saur Christensen.

Den viser en mere voksenhed hos Værløse-duoen, og tegner generelt billede af den utrolige udvikling de har været igennem siden debuten i 2002.

Snart skrives der 2012 og så er der et 10 år jubilæum på trapperne. Fra rødderne med debut-singlen 'Nik & jay' til nu med en mere voksen og sjælefuld lyd med 'Udødelige' slår Nik & Jay fast at selvom deres rejse har varet 10 år, så er den blot kun lige begyndt. Ved dette års DMA vandt de bl.a. Æresprisen og Publikumsprisen.

Nik & Jay er på turne rundt i Danmark næste år og billetter kan allerede købes nu på billetnet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce