Aniston

Nick Lachey

Han er tilbage

Vi fulgte ham gennem 98 Degrees, vi fulgte hans ægteskab med Jessica, og nu, hvor han står single, klar med nyt album og mere lækker end nogensinde, vil vi gøre netop det samme: følge ham!
Nick Lachey
Nicholas Scott Lachey blev født 9. november, 1973 i Kentucky.

Han voksede op i Ohio og gik på Cincinnati's School for Creative and Performing Arts, hvor han kunne træne sin stemme og udvikle sit talent. Senere studerede han sportsmedicin på Miami University.

Nick Lachey blev berømt, da han i 1990'erne var med i bandet, 98 Degrees, som han både skrev for og sang i. I gruppen var også Nicks bror, Drew Lachey, medlem, og bandet solgte over 10 millioner plader.

Vi kender også Nick fra sit ægteskab med popprinsessen, Jessica Simpsons. De mødtes og var sammen, holdte en 5 måneders pause, men fandt så sammen igen og blev gift i 2002.

I 2003 kom programmet, "Newlyweds" på MTV, hvor man kunne følge deres hverdag som ægtepar.
Denne reality serie blev et fænomen i USA, hvor folk var chokerede over deres rige livsstil og Jessicas dumme kommentarer.

Nick Lacheys første soloalbum udkom i 2003, men var en fiasko. Den 9. mej 2006 kom så hans andet soloalbum, "What's Left of Me", og denne gang blev det en succes! Sangen, som har givet navn til albummet, er blevet en stor succes og spilles også hyppigt på de danske radiostationer.

Nick Lachey er også begyndt at indtage vores TV-skærme, og han har været med i blandt andet, "Charmed" (Heksene fra Warren Manor) og "Hope and Faith".

Hvad laver han nu?

Nick Lacheys, "What's Left of Me"-tour startede i september og er cirka 2 måneder lang. Efter sigende skulle 98 Degrees også komme med et nyt album i den nærmeste fremtid. Drengene skulle gå igang, når Nick og et andet medlem, Jeff Timmons begge har udgivet deres soloalbums i år.

Han er flere gange blevet set med Vanessa Minnilo, og den 13. juni i år blev der offentliggjort fotos, hvor de to svømmede og hyggede sig i Mexico sammen. Der er ikke nogen af dem, der har udtalt sig om, hvorvidt at de helt sikkert er sammen, så måske er der stadig håb derude for os Aniston.dk-tøser.

Små facts om Nick Lachey:
  • Hans kælenavn er Slider
  • Han er 177 cm høj
  • Han gik på skole med Carmen Elektra
  • Han er af tysk afstamning
  • Vil kalde sin første søn Collin og sin datter Samantha

  • Nyd de lækre billeder!
ANNONCE
Del

Seneste nyt