Aniston

Nicholas Sparks - Kærlighedens mester!

Safe Haven er den sidste nye film i rækken af Nicholas Sparks bøger, der er blevet fortolket til det store lærred.

5 ud af 6 stjerner
Safe Haven Poster - Nicholas Sparks - Kærlighedens mester! Safe Haven Poster
Nicholas Sparks er den amerikanske forfatter bag bøgerne 'The Notebook', 'The Lucky One' og den sidste nye 'Safe Haven'.

Han fik sit store gennembrud med kærlighedensromanen 'The Notebook', der blev fortolket som film i 2004, med Ryan Gosling og Rachel McAdams i hovedrollerne. Filmen blev en stor kommercial succes og blev meget populær blandt Sparks' læsere, selvom den fik blandede anmeldelser af anmelderne.

'The Notebook' åbnede mange døre for Sparks, som snart var igang med sine næste projekter, der alle også skulle gå hen og blive til spillefilm. 

Sidste nye skud på stammen er nu 'Safe Haven', der fortæller om mødet mellem to sårede skæbner, Katie og Alex, der finder hinanden i en romantisk setting i en lille havneby i North Carolina.
ANNONCE
Julianne Hough og Josh Duhamel - Nicholas Sparks - Kærlighedens mester! Julianne Hough og Josh Duhamel
Katie (Julianne Hough) søger tilflugt i den lille havneby, South Port, for at slikke sine sår. Hun vil gerne være anonym og tilpasse sig det lille havnesamfund for at starte på en frisk. Men denne plan forpurres, da hun møder singlefaderen, Alex (Josh Duhamel), som hurtigt får et godt øje til Katie.

Katie er på flugt fra sin fortid og har svært ved at stole på nogen og slet ikke på kærligheden.

Alex er alenefar med to børn efter, han for nogle år tilbage mistede sin kone til kræft. Mødet mellem disse to skaber fra starten gnister, men der er forhindringer og skeletter i skabet, der gør, at de begge har svært ved at give slip på fortiden og stole på det nye, der potientielt kunne blomstre op.

Katie og Alex' romance slår dog langsomt rødder samtidigt med, at Katie begynder at føle sig mere afslappet i sin nye tilværelse. Alex føler, at han har fået en ny chance for at få en 'hel' familie igen og falder hurtigt for Katie.

Men da Katies fortid indhenter hende og dukker op i hendes 'nye' liv, kommer hun i et frygteligt dilemma. Skal hun følge sin instinktive følelse og tage flugten igen, eller skal hun lytte til sit hjerte og en gang for alle kæmpe sig fri at fortidens klør.
ANNONCE
Tøsefilm med kleenex-effekt
'Safe Haven' følger opskriften tro for, hvad en ægte kærlighedshistorie skal indeholde. Den er bagt med følelse, forventninger og ikke mindst med kærlighed.

Julianne Hough og Josh Duhamel er begge godt castet som duoen, der mødes i en idyllisk havneby. Settingen og omgivelserne er som taget ud af et postkort. South Port danner rammen om historien og som et perfekt backdrop for historien om Katie og Alex.

Lasse Hallström har atter siddet i instruktørsædet og fortolket Sparks bog på det store lærred. Lasse instruerede også tidligere 'Dear John' tilbage i 2010, og denne gang gør han det også ganske godt. 

Sparks har skrevet en historie, der udadtil er forudsigelig ved første øjekast, men ved et dybere spadestik kommer der små glimt af overraskelser frem. Slutningen af filmen rummer et uventet es, der på firnurlig vis binder historien pænt sammen med en fin sløjfe. Sparks har klart formåedet at vende forudsigelsen ryggen ved denne lille twist og give filmen en ekstra kant.

'Safe Haven' er en ideel bog at læse i sommerferien, og filmen er bestemt også et kig værd. Der er dog en advarsel. Tag masser af kleenex med, og forbered dig på at blive tromlet ned af kærlighedstoget.


'Safe Haven' havde premiere d. 4 juli over hele landet. 
ANNONCE
Safe Haven trailer
Nicholas Sparks - Nicholas Sparks - Kærlighedens mester! Nicholas Sparks
Nicholas Sparks velkendte bøger:
The Notebook (1996)
Message in a Bottle (1998)
A Walk to Remember (1999)
The Rescue (2000)
A Bend in the Road (2001)
Nights in Rodanthe (2002)
The Guardian (2003)
The Wedding (2003)
True Believer (2005)
At First Sight (2006)
Dear John (2006)
The Choice (2007)
The Lucky One (2008)
The Last Song(2009)
Safe Haven (2010)
The Best of Me (2011)
The Longest Ride(2013)

Der kan læses meget mere omkring Sparks og hans bøger på hans hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE