Aniston

Nicehair.dk

Hår- og hudpleje til priser, der gør det lidt sjovere at shoppe.

Der er mange penge at spare, hvis du køber dine hår- og hudprodukter online. I hvert fald hvis du handler på Nicehair.dk

Nicehair.dk
Webshoppen Nicehair.dk er intet mindre end et slaraffenland for dig, der er vild med lækre hår og hudprodukter.

Uanset om du skal handle til dig selv, manden/kæresten eller de mindste, så finder du et væld af spændende sager på siden.

Masser af produkter til gode priser
De ting, du kan købe på Nicehair.dk, kan du naturligvis også købe alle mulige andre steder, men det er sjældent, at så mange mærker er samlet et sted - og så til priser, der er til at have med at gøre.

Det gode ved Nicehair.dk er nemlig, at alle de gode sager sælges til en noget billigere penge end mange andre steder.

Du kan eksempelvis spare 646 kr. på et Munthe plus Simonsen glattejern, der normalt koster 1395 kr. eller over 50 % på en American Crew Anti-Dandruff Shampoo.

Side med gode features
Og selvom siden hedder Nicehair.dk, så er der altså også meget andet i sortimentet, såsom essie neglelak, EOS Lipbalms, selvbrunersprays og meget andet.

Mange af produkterne er dog til håret, og det kan være svært ikke bare at shoppe amok i alle de gode sager, for der er virkeligt mange mærker at vælge i mellem - eksempelvis American Crew, Bio+, CeCe, D:fi, Davines, eco.kid, GHD glattejern og meget mere.

En smart funktion på siden er blandt andet også, at du decideret kan søge på produkter uden parabener. På den måde er du fri for at sidde og klikke alle produkterne igennem, hvis du kun er til produkter, der er parabenefrie.

Shopper du for over 400 kr., får du desuden gratis fragt på Nicehair.dk, og der er 10 % at hente, hvis du køber for over 800 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce