Aniston

Nibefestival

Den Lille Fede er klar!

For 25. gang afholdes Nibefestivalen i desmukke nordjyske omgivelser, Den Lille Fede er klar til at give gas med masser af rigtig gode navne and more to come!  
Nibefestival
I år har Nibefestivallen og Skalskoven sølvbryllup. Det er 25.gang Den Lille Fede løber af stablen og allerede nu er der mange store kunstnere som har meldt sin ankomst. Senest er det DAD, som har sagt ja til at optræde. Sidste år var de desværre ikke med og flere af de faste Nibe-deltagere har givet udtryk for, at de virkelig manglede, så nu er de tilbage på talrige opfordringer. DAD skal spille torsdag. Dette bliver blandt andet sammen med et af de helt store navne fra USA, nemlig Katy Perry.  
Katy Perry hitter lige nu med 'Hot n' Cold' efter hendes store debut med 'I Kissed a Girl' og nu slår hun altså et smut forbi Nibefestivallen. Udover hende så vil Kim Larsen & Kjukken også være at finde igen på scenen i Skalskoven den dag, som de har været tidligere rigtig mange gange. Dette vil også give dem, som ikke nåede at få billetter til Skovrock, chancen for at høre dem spille i år.  

En anden fed chance man får ved at købe billet til Nibefestivalen, er at få lov til at høre AQUA igen. Deres gendannelse ved Grøn Koncert sidste år var ikke kun et engangsforetagende, heldigvis! AQUA er at finde på scenen om fredagen, hvor vi helt sikkert vil kunne genhøre deres succesrige partyhits og rigtig kan minde 90'erne.  

Fredag bliver også dagen hvor den for tiden turnerede Tim Christensen spiller! Med både nye numre fra hans seneste plade 'Superior' og gamle numre fra 'Honeyburst' og 'Secrets On Parade', og mon ikke også der falder et par gamle Dizzi-numre af. And speaking of Tim Christensen-tour, så vil fredag også være den dag, hvor hans opvarmning fra touren spiller; nemlig Mads Langer.  

Indtil videre er følgende navne offentliggjorte:  
ANNONCE
Nibefestival
Del

Seneste nyt

Annonce