Aniston

Niarn

Rød Ålborg...nu kan den også ses og fremfor alt høres.

Svanskeren (dansker bosiddende i Sverige) Niarn, er en mand vi længe ikke har hørt noget fra. Men for helvede hvor har han nu taget revanche med albummet Rød Ålborg.
Niarn
Det er et album som ikke bare, sætter sin lid til et covernummer som så mange andre, men som er fyldt til bristepunktet med de fedeste numre. Det er melodisk hip-hop, og tekster der rykker i moralen. Det er Niarn, og gudskelov at han kom retur fra Sverige, hvor han som så mange andre danskere, har boet de sidste fem år.

Rød ålborg er ikke hard core rap, men ærlige tekster som alle kan forholde sig til, og nyde om nu man står med en bajer i hånden  foran scenen, eller bagefter flyder i badekarret med sin one night stand.

Antihelten har med albummet Rød Ålborg, vist at han er tilbage igen, og har noget på hjertet. Nummeret Moderne er da helt klart også et track, som ikke kun kan gå hen, og blive et af sommerens mest spillede danske numre, men også uden problemer hive lidt pynt hjem til reolen i Niarns stue. Og hvad os tøser angår, tja... så har herren her altså en af de mest rå og sexede snapsstemmer.

For undertegnede, er det et af de bedste danske albums indtil videre i 2009.

Rød Ålborg, er Saa officielt, Moderne........

Tjek også: http://www.myspace.com/niarn
ANNONCE
Del

Seneste nyt