Aniston

New kids on the block

Endnu et gammelt boyband lader høre fra sig

I firserne og halvfemsere havde så godt som hver eneste pigeværesle sit favorit boyband på væggen. Og der var mange af dem.
New kids on the block
Så blev der pludselig stille i næsten ti år, indtil de første atter igen dukkede op på musikscenen for få år siden. Ikke nye bands, som man skulle tro, men de gode gamle som, ville forsøge sig med et comeback.

De sidste par år er de så næsten alle blevet gendannet og har udgivet nye albums. Der var Backstreets Boys, der var Westlife, der var Take That, og nu er det New Kids On The Block's tur, eller blandt fans forkortet til NKOTB.

Passende til årstiden hedder deres nye single Summertime. Egentlig blev nummeret allerede frigivet til markedet i april i år, men først for en lille måned siden, blev videoen også færdig.

Manden som har instrueret videoen, er den tyske skuespiller Till Schweiger, og det blev gjort, mens de indspillede deres nye album, hvilket også var i Tyskland. Albummet hvis navn endnu ikke er blevet frigivet, kan sikkert forventes på gaden i august eller først i september - rettidigt til starten af deres tour, som starter i canadiske Toronto 18. september 2008.

Se videoen her:
ANNONCE
New kids on the block
Deres gamle 80'er hit Step by step:
New kids on the block
Tjek deres hjemmeside Her: http://www.NKOTB.com
Del

Seneste nyt

Annonce