Aniston

Nespresso Explorations

Nespresso Explorations

Som de første i en ny serie af yderst begrænsede Grands Crus, lancerer Nespresso nu Kenya Peaberry og Laos Bolaven Plateau. De to eksklusive Pure Origin-kaffer er kun tilgængelige i en meget begrænset periode.

Nespresso nye serie af Limited Edition kaffer har hver især har helt unikke historier bag sig.

Den nye kollektion har fået navnet Explorations og består af sjældne kaffer fra udvalgte terroirs med unikke smagsprofiler. Serien lægger ud med de to kaffer; Laos Bolaven Plateau og Kenya Peaberry.

Det er nogle særlige kaffetyper. Eksempelvis er Peaberry-kaffebønnen, som er brugt i Kenya Peaberry, grundet en naturlig mutation helt rund, modsat gængse kaffebønner, der er ovale. Bare fem procent af al verdens kaffe har denne mutation. Formen giver nogle andre ristningsmuligheder og skaber dermed en enestående smagsprofil. 

Det samme gælder Laos Bolaven Plateau, som stammer fra et mindre område i Laos' bjerge.

De to kaffevarianter er grundet deres unikke natur kun produceret i en særdeles begrænset mængde, men Nespresso har fået mulighed for at få et meget begrænset parti til Danmark.

Nespressos kaffeeksperter har fundet inspiration til Explorations i utraditionelle egne og afsides områder med fascinerende vækstbetingelser, der har helt særlig indvirkning på kaffeplantens udvikling. De unikke kaffebønner har med deres ekstraordinære smag og aroma skabt grundlaget for at udvikle Explorations, som fremover lanceres to gange om året i et yderst begrænset antal. 

De to Limited Edition Grands Crus er begge Pure Origin, hvilket betyder, at kaffen kommer fra en enkelt kaffeplantage eller en gruppe af kaffeplantager i samme region. Kenya Peaberry og Laos Bolaven Plateau forhandles i en duo-pack på 20 stk. til 180 kr. via Nespresso Boutiques samt via Nespesso App og website.

ANNONCE
Del

Seneste nyt